Nuntă mare în showbiz! Alin Oprea și Medana s-au căsătorit și au avut 8 perechi de nași | FOTO

2240

În anul 2023, lumea showbiz-ului autohton românesc a fost martora unui eveniment de excepție: nunta solistului Alin Oprea și a Medanei, un moment de bucurie și emoție care a reunit peste 500 de invitați, 8 perechi de nași, și un show muzical de zile mari.

Cu o listă de invitați impresionantă și un repertoriu muzical plin de farmec, nunta lor a devenit unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului.

În data de 15 septembrie 2023, Alin Oprea și Medana și-au unit destinele într-o ceremonie plină de emoție și semnificație religioasă. În fața lui Dumnezeu și a celor prezenți, cei doi proaspeți căsătoriți și-au rostit jurământul de iubire eternă, angajându-se să rămână alături unul de celălalt în toate momentele vieții.

Acest moment special a fost marcat de prezența a opt perechi de nași, aleși cu dragoste și grijă, pentru a le fi alături în această călătorie a iubirii.

Alin Oprea și Medana au avut 8 perechi de nași

Unul dintre aspectele remarcabile ale acestei nuni a fost alegerea a opt perechi de nași. Această decizie nu a fost una motivată de dorința de a ieși în evidență, ci de un simbol emoționant al iubirii lor. Numărul opt reprezintă cifra infinitului, așa cum este și iubirea lor – fără sfârșit și eternă.

Perechile de nași au fost alese cu grijă și au adus un plus de emoție și autenticitate evenimentului. Acestea au fost, după cum urmează: Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu, Doinița și Ionuț Dolănescu, Sorina Pintea (fost ministru al Sănătății) și soțul Ovidiu Goga, Carmen și Ion Petrescu (Axinte), Mirela și Elvis Năsturică, Iuliana și Ninel Alexandru, Doina și Pavel Hălmăjan, Mihaela și Daniel Moldovan.

„Avem opt perechi de nași, cifra simbolică a infinitului, oameni de suflet care au fost alături de noi în cele mai grele momente din viață și pe care-i dorim aproape și în cele mai înălțătoare dintre acestea. Acești nași, provin din diferite medii, afaceri, show-biz, turism, horeca, și îi considerăm și îi simțim ca făcând parte din familia noastră”, a declarat Alin Oprea .

Oaspeți de onoare și muzică de excepție

Cu aproximativ 100 de invitați artiști, colegi de breaslă ai lui Alin Oprea, nunta a fost presărată cu nume mari din lumea muzicii românești. Printre acești artiști s-au numărat legende ale muzicii populare precum Maria Dragomiroiu, Corina Chiriac și Mirabela Dauer.

Acești interpreți consacrați au oferit un spectacol muzical memorabil, interpretând melodiile lor celebre, care au făcut deliciul tuturor celor prezenți.

Atmosfera de la nuntă a fost una de neuitat, în care bucuria și fericirea au cucerit inimile tuturor. Oamenii s-au ridicat în picioare, au dansat și au fredonat alături de artiști, creând o atmosferă plină de energie pozitivă. A fost un eveniment în care nimeni nu a stat la masă, deoarece muzica și dansul i-au captivat pe toți cei prezenți.

Cu gândul la importanța acestui eveniment unic în viața lor, Alin Oprea a compus un vals special pentru dansul mirilor.

Momentul în care Medana a auzit primele acorduri ale acestei melodii a fost unul deosebit de emoționant, iar lacrimile de fericire au curs pe obrazul ei. Valsul a fost un gest simbolic al dragostei lor și al angajamentului lor unul față de celălalt.

„Alin a compus o piesă superbă, special pentru nunta noastră, pe care o va lansa împreună cu Talisman exact acolo: VALSUL MIRILOR! O melodie în care a pus atâta suflet și emoție, încât sunt convinsă că se va cânta și dansa la multe nunți de acum încolo, devenind simbolică, așa cum au devenit și alte hit-uri Talisman”, a declarat Medana Oprea înainte de nuntă.