Nuntă de basm în Banat. Claudia Ionaș, fiica lui Florin Generalul, s-a căsătorit cu alesul inimii ei. Numai rochia a costat 15.000 de lei

2240

Claudia Ionaș, fiica lui Florin Generalul, s-a căsătorit cu instrumentistul Raul Uncu. Acesta a cerut-o de soție în urmă cu doi ani, chiar pe scenă.

Claudia Ionaș, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste de muzică populară din Banat, s-a căsătorit cu alesul inimii ei, instrumentistul Raul Uncu.

Nunta faraonică a fost prezentată de Cătălin Măruță, iar Andra, Mirela Petrean, LăzăricăImbrescu, Tinu Vereșzan și Leo de la Roșiori au fost o parte dintre artiștii care i-au încântat pe cei aproape o mie de invitați.

În urmă cu două săptămâni, artista a vorbit despre marele eveniment, și anume cea mai importantă zi din viața ei.

„Am așteptat aproximativ doi ani momentul, am vrut să ne organizăm cât se poate de bine, având în vedere că avem destui de mulți invitați și vrem să iasă ca la carte.

Evenimentul va avea loc la Arad, într-o sala nouă, Safir 2, am pregătit un meniu mai special cu live cooking să împăcăm toate gusturile, și tradițional, și fructe de mare, și slănină. Vom avea aproximativ o mie de invitați”, a declarat Claudia Ionaș, pentru Star Popular.

Vedeta nu s-a uitat deloc la bani, mai ales atunci când a venit vorba de rochia de mireasă. Claudia Ionaș a purtat o rochie realizată la un atelier din Cluj care a costat aproximativ 15.000 de lei.

„Am făcut-o la un atelier din Cluj și abia aștept să văd reacția mirelui. A fost primul model de rochie pe care l-am probat și la ea am și rămas, eu mă hotărăsc în general foarte greu, dar în privința rochiei m-am hotărât foarte repede.

Pentru unii ar putea fi scumpă, ieftină pentru alții, a fost în jur de 15.000 lei. Sincer, nu m-am uitat la bani când a venit vorba de rochie, chiar nu mi-am impus un buget, am vrut să-mi placă și, până la urmă, cred că asta e cel mai important pentru fiecare mireasă, să fie rochia visată”, a mai spus ea.

Printre invitați s-au aflat și foarte mulți artiști, însă, Claudia nu și-a dorit ca tatăl ei, celebrul saxofonist Florin Ionaș-Generalul, să cîânte la nuntă. Nași le-au fost arista Gabriela Nistor și soțul ei, Nicușor Stângu.

„Avem foarte mulți artiști invitați, iar cei care ne vor cânta sunt: Mirela Petrean, Lăzărică Imbrescu, Tinu Vereșezan, Leo de la Roșiori și mi-am dorit-o foarte mult pe Andra, pentru că ea este artistul meu preferat și mi-am dorit foarte mult să fie la nunta noastră. Iar Cătălin Măruță va prezenta nunta.

Avem o singură pereche de nași, Gabriela Nistor și Nicușor Stângu, sunt oameni dragi sufletului nostru care au fost alături de noi de la începutul relației, îi știu de când eram copil, îi îndrăgim foarte mult, am ales cu sufletul și avem o pereche de nași care fac cât zece”, a mai declarat Claudia Ionaș, pentru sursa citată.

Raul Uncu a cerut-o de soție în urmă cu doi ani, chiar pe scenă, la o nuntă.