Nuntă ca-n povești pentru Maria Constantin. Artista s-a căsătorit civil cu Robert Stoica. Cât de frumoasă a fost în rochie de mireasă

830

Nuntă mare în showbiz-ul autohton. Maria Constantin și Robert Stoica au devenit, în mod oficial, soț și soție.

Iată ce rochie superbă a ales artista pentru ziua cea mare! Toți invitații au fost fermecați de frumusețea miresei și pur și simplu nu și-au putut desprinde ochii de la ea.

Maria Constantin s-a căsătorit civil cu Robert Stoica

Astăzi este o zi de neuitat și plină de fericire în viața Mariei Constantin! Artista a făcut pasul important și s-a căsătorit civil cu Robert Stoica, bărbatul cu care împarte o minunată poveste de dragoste.

Cu doar câteva momente în urmă, cei doi îndrăgostiți au rostit cu emoție și bucurie cel mai important „DA” din viața lor.

În anul 2022, în cadrul emisiunii „Splash! Vedete la apă”, Maria Constantin a primit o cerere în căsătorie din partea lui Robert Stoica. Astăzi, povestea lor de dragoste a ajuns la un nou nivel, deoarece cei doi îndrăgostiți s-au prezentat în fața ofițerului de stare civilă.

Într-un moment plin de emoție și bucurie, artista de muzică populară, Maria Constantin, și iubitul ei, Robert Stoica, și-au spus cu fermitate cel mai important „DA” din viața lor, devenind oficial soț și soție.

Pentru evenimentul important, Maria Constantin a ales să poarte o rochie albă, cu spatele gol, în timp ce mirele a purtat un costum atipic, de un turcoaz puternic care, însă, i s-a potrivit de minune.

Unde va avea loc petrecerea de nuntă a Mariei Constantin? Într-un loc desprins parcă din povești!

Peste doar câteva zile va avea loc și petrecerea de nuntă, eveniment la care sunt așteptați peste 250 de oameni și pentru care Maria s-a pregătit cu mare atenție.

Locația aleasă pentru petrecere este una exclusivistă, de lux și aparține afaceristului Gabi Bădălău, după cum a povestit fericita mireasă.

„Nu ne stresăm, suntem liniștiți. Toate lucrurile sunt puse la punct. Doar mai trebuie să fac ultimele confirmări, mai întâi mă voi relaxa puțin în Italia, după care voi veni cu bateriile încărcate. Fix ceea ce noi ne-am propus, cam aia s-a întâmplat.

Este la locația lui Gabi Bădălău, o locație superbă, ne-am dorit foarte mult una în care să putem să ne desfășurăm activitatea în aer liber. O să fie foarte frumos.”, a declarat Maria Constantin, la Antena Stars, în urmă cu câteva săptămâni.