Noi informații în cazul crimei din Mangalia. Ce i-a făcut Loredana Alinei este cutremurător

2816

Ceea ce trebuia să fie o vară pe litoral s-a transformat într-un coșmar pentru Alina Elena, o fată în vârstă de 18 ani, care a „căzut” victimă unei crime îngrozitoare.

Tânăra a venit în Mangalia, alături de cea mai bună prietenă, pentru a petrece o vacanță de neuitat, muncind totodată, dar, din păcate, această escapadă a avut un sfârșit tragic și neașteptat.

Răsturnare de situație în cazul crimei din Mangalia! Au apărut noi detalii legate de întâmplarea din Constanța, care a avut loc la data de 6 august 2023.

Ei bine, Loredana Atănăsoaie, principala suspectă în acest caz, care şi-a recunoscut deja faptele şi a fost arestată preventiv, s-ar fi putut afla sub influența substanțelor interzise la momentul crimei.

Totodată, s-a aflat și motivul adevărat pentru care ​Loredana a desfigurat-o pe Alina, după ce a ucis-o.

Potrivit informațiilor oferite de Gândul.ro, Alina a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit în ceafă, asta după care a fost întoarsă și desfigurată cu sălbăticie.

Se știe deja că cele două s-ar fi certat, sâmbătă seara, pentru că Alina îşi înşela iubitul, iar cea mai bună prietenă nu ar mai fi fost dispusă să mintă pentru ea.

În acest fel, în urmă crimei, un pescar din Mangalia a descoperit cadavrul Alinei, în cursul dimineții de duminică. Acesta a precizat că victima „era chircită sub o bancă”, iar „fața nu i se mai cunoștea, avea înțepături la gât”.

La scurt timp după intervenția medicilor legiști, s-a stabilit faptul că tânăra fusese ucisă cu aproximativ cinci ore înainte de a fi găsită, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Detalii înfiorătoare au ieșit la iveală după autopsie

Această tânără va fi supusă unei expertize medico-legale psihiatrice, pentru că are 18 ani și este vorba despre infracțiunea de omor. Medicul legist, în comisie, își va expune și el opinia de specialitate cu privire la discernământ.

Specialiștii vorbesc despre motivul tragediei

„Au mai fost crime în care o femeie a ucis o pe alta. O să vedeți până la sfârșitul acestei cercetări că în joc este componenta sexuală și anume gelozia, invidia pe care o poartă una dintre ele vizavi de cealaltă.

Acest mobil este foarte puternic și foarte generator de agresivitate. Atunci când apare între două femei un bărbat, am mai avut chestiuni de genul acesta, nu se pune problema a nu se deșira întregul fir în conformitate cu adevărul.