Nimeni nu o mai recunoaște acum pe Sue Ellen! Cum a apărut în public Linda Gray, după pierderea fiului ei

4243

Toți ne-o amintim pe superba Sue Ellen din Dallas, însă puțini am mai putea să o recunoaștem acum. La cei 83 de ani, actrița Linda Gray s-a schimbat foarte mult, mai ales după pierderea fiului ei.

Linda Gray sau Sue Ellen din Dallas, așa cum o știu toți românii care au urmărit celebrul serial al anilor ‘90, a ajuns acum de nerecunoscut.

Actrița în vârstă de 83 de ani a fost surprinsă în public pentru prima dată după pierderea fiului ei.

Nimeni nu o mai recunoaște pe Sue Ellen! Prima apariție în public pentru Linda Gray, după pierderea fiului ei

Actriță, regizor și fost model, Linda Gray este în primul rând faimoasă pentru rolul de Sue Ellen Ewing, soția personajului interpretat de Larry Hagman, JR. Ewing.

Linda Gray a jucat rolul de Sue Ellen între 1978 – 1991, atâta vreme cât a rulat celebrul serial Dallas. A mai apărut în mai multe filme de succes. A revenit la rolul de Sue Ellen la fiecare reuniuni legată de Dallas.

Este prima dată când starul din Dallas a ieșit în public de când și-a pierdut fiul. Linda Gray a fost surprinsă la cumpărături aproape de casa ei din California.

Îmbrăcată lejer, Linda a ajuns acum aproape de nerecunoscut, fiind departe de imaginea de divă cu care fanii erau obișnuiți chiar și după Dallas.

Cu ochelari puși la ochi şi chipul vizibil îmbătrânit, Linda Gray a fost surprinsă în timp ce plimba un căruț. Anii, dar și durerea cauzată de pierderea fiului ei și-au pus bine amprenta pe celebra actriță.

Celebra actriță își duce viață discretă în suburbia californiană Valencia, loc în care deține o fermă.

Linda Gray și-a pierdut fiul în urmă cu un an

În urmă cu un an, Linda Gray a trecut printr-una dintre cele mai grele cumpene din viața unui părinte. Fiul ei, Jeff Thrasher, a murit la doar 56 de ani.

Despre Jeff Thrasher a lucrat ca director TV și producător. Ultimul său proiect a fost Junior Chef Showdown. A fost producător și pentru The Amazing Race Canada și Canada’s Smartest Person. În 2017, a fost regizor pentru Furze World Wonders. În 2015, a lucrat la Vegas Rat Rods.

Linda Gray mai are o fiica de 55 de ani, pe Kehly Sloane, care este căsătorită cu Lance Sloane și care i-a dăruit celebrei Sue Ellen doi nepoței!

Linda Gray a avut o relaţie specială cu Larry Hagman, cel care îi fusese partener în Dallas, şi a stat lângă el în spital în ultimele zile de viaţă. Actorul a murit la 23 noiembrie 2012. “Larry Hagman a fost cel mai bun prieten al meu timp de 35 de ani.

A adus bucurie tuturor celor pe care i-a cunoscut. A fost creativ, generos, amuzant, iubitor şi talentat , îmi va lipsi enorm. El a avut o viaţă originală şi a trăit la maxim fiecare moment Lumea era un loc mai luminos din cauza lui Larry”, spunea actriţa.

Linda a avut o relaţie emoţional abuzivă cu soţul ei, regizorul de artă şi fotograful Ed Thrasher (designer de coperte de albume pentru muzicieni precum Frank Sinatra, Jimi Hendrix şi Joni Mitchell), cu care se căsătorise la 21 de ani.

Actriţa şi-a dat seama că a făcut o greşeală în prima noapte a lunii de miere petrecută la Acapulco.

„Pentru că am făcut sex, m-am gândit, dar nu m-am simţit iubită.

În schimb, a fost încercată de sentimentul de abandon. A doua zi dimineaţă, Ed a lăsat-o singură în hotel toată ziua în timp ce el a ieşit să facă fotografii, stabilind un model emoţional rece şi de control care va continua pe tot parcursul căsătoriei lor.

„Mi-a luat 21 de ani să-mi părăsesc căsnicia”, spunea ea.