Nicoleta Svârlefus știe ce zodii dau lovitura în septembrie. Noroc în plan financiar și schimbări în bine pentru ele

6296

Nicoleta Svârlefus știe ce zodii dau lovitura în septembrie. Noroc în plan financiar și schimbări în bine pentru ele, potrivit astrocafe.ro. Descoperă în rândurile de mai jos care sunt previziunile complete pentru toate cele 12 semne zodiacale.

Nicoleta Svârlefus cunoaște nativii binecuvântați în septembrie. Se bucură de bani și modificări radicale, de bun augur

BERBEC

Tensiuni și agitație la serviciu, unde se cere prudență maximă. Sănătatea este deficitară, în timp ce relațiile de dragoste devin mai bune. Legătura cu partenerul este animată de discuții aprinse. Apar cheltuieli mai multe, pierderi de bani sau bunuri.

TAUR

Neprevăzutul își face simțită prezența prin replicile celorlalți sau prin situații nesigure. E bine să fii deschis la nou și să te adaptezi rapid. Pot apărea discuții la serviciu, sănătatea este vulnerabilă. Septembrie vine cu trasarea unor noi planuri de viață.

GEMENI

Aloci mai mult timp casei și familiei. Intervin schimbări care pot fi inedite, dar și bulversante pe termen lung. Unele rude pot solicita sprijin material sau moral de la tine. Activitățile recreative sunt frecvente pe tot parcursul lunii septembrie. Poate apărea o relație sentimentală.

RAC

Septembrie este despre întâlniri, discuții și schimb de informații. Unele relații se termină zgomotos, în timp ce altele devin calitative. Studiile și călătoriile sunt bine aspectate în septembrie. E bine să te relaxezi. Te gândești la vânzarea sau cumpărarea unor lucruri valoroase.

LEU

Prima lună de toamnă aduce sume importante de bani, cadouri și favoruri. Apar oportunități noi de câștig dintr-o activitate interesantă sau dintr-un loc de muncă mai bine plătit. Evită cheltuielile și pune bani la pușculiță. Întâlniri dese și discuții în relația sentimentală.

FECIOARĂ

Îți reorganizezi stilul de viață și planurile de viitor. Ai suficientă energie pentru momente excelente, începuturi noi și turnuri radicale de destin. E bine să îți controlezi reacțiile, să fii atent la studii și la călătorii în străinătate. Șanse bune la bani spre finalul lunii.

BALANȚĂ

Sănătatea e vulnerabilă și se pot evidenția afecțiuni mai vechi. Se cere discreție în discuțiile cu prietenii și evitarea conflictelor mocnite între colegi. Poate apărea o separare sau un divorț în relațiile de iubire. Vin cheltuieli majore pe facturi și servicii.

SCORPION

Prima parte din septembrie este despre relațiile cu prietenii de bună calitate. Afli detalii picante despre viața și activitatea apropiaților, dar e posibil să fii dezamăgit. Ar fi bine să iei în calcul o nouă ocupație profesională care să-ți aducă mai mulți bani. Relațiile de la serviciu intră într-un con de umbră.

SĂGETĂTOR

Responsabilități noi sau o funcție de conducere cu mai multă răspundere. Dialoguri dese cu șefii sau cu persoane oficiale care te ajută să rezolvi chestiuni personale sau profesionale. E bine să nu forțezi nota și să nu te lași impresionat de cuvintele dulci ale unora.

CAPRICORN

Luna septembrie aduce gânduri nobile, studii și activități spirituale sau culturale. Relațiile cu Divinitatea intră în sfera ta de interes, în timp ce legăturile sentimentale devin tensionate. Evită conflictele fără rost. Se conturează schimbări în carieră.

VĂRSĂTOR

Situații bulversante în sectorul partenerial, posibilități de îmbogățire cu ajutorul altora sau un nou proiect profesional. Apar cheltuieli majore, activități intelectuale și relații care se destramă ușor. Lasă lucrurile să-și urmeze cursul firesc și fii prudent.

PEȘTI

Dinamism în relațiile parteneriale. Se rup înțelegeri vechi și se conturează colaborări noi pe cel puțin un an. Fii deschis la schimbări, prietenii îți sunt alături. Posibile discuții aprinse sau declanșarea unor conflicte și provocări. Se poate ajunge la procese. Ești sprijinit financiar de partenerul de viață.