Nicoleta Luciu A Plecat Din Țară. Motivul Pentru Care Și-A Luat Copiii Și Nu S-A Uitat În Urmă

2487

Nicoleta Luciu a plecat din ţară. Vedeta şi-a luat cei patru copii, Zsolt Jr. și tripleții Kim, Karoly și Kevin, şi a plecat în Croaţia, pe yahtul pe care-l deține soțul ei.

Vedeta nu mai are de gând să se întoarcă acasă, cel puțin 3 luni. Bruneta a plecat în vacanță.

Nicoleta Luciu ar fi fost pe vremea lui Ceaușescu o mămică eroină. Are 4 copii și nu are timp de nimic deorece micuții o țin ocupată toată ziua. Aceștia fac mult sort și trebuie duși fiecare la sportul pe care îl practică, în timpul anului. În plus, fiecare trebuie să-și facă temele și tot așa.

Zilele Nicoletei Luciu sunt pline de dimineața, până seara târziu. Ei bine, altfel stă situația vara. Bruneta își ia copiii și pleacă în vacanță în Croația, acolo unde petrec foarte mult timp pe yahtul de lux al soțului său. Practic se mută în fiecare vară pe yaht. Sunt aproape de apă, de soare, de terase și de toate atracțiile pe care le poți găsi în Croația.

Cu toate că se află în vacanță, Nicoleta Luciu nu se relaxează complet.

Pe yahtul unde se mută, vedeta nu își uită atribuțile cu care este obișnuită de acasă. Nicoleta Luciu gătește zilnic, iar faptul că pe luxosul vas se află și o bucătarie, o ajută enorm pe soția afaceristului din Miercurea Ciuc.

„ Nicoleta și copiii sunt în Croația, așa cum merg în fiecare an.

Toată vara o petrec acolo, practic se mută acolo pe perioada verii. E benefic și pentru copii, fac sporturi de apă, înoată mult, și ea stă la soare, se mai plimbă. Are toate condițiile acolo, într-adevăr și gătește aproape zilnic, pentru că își hrănește copiii sănătos, iar ea mănâncă la fel de sănătos.

Seara fac plimbări prin oraș, vizitează una-alta, stau la terasă, în unele zile merg la aqua park, sau în alte zone frumoase, din apropierea locației unde stau ei.

Zsolt Jr a început să filmeze toată vacanța, vrea sa faca vlogging, Nicoleta îl susține și chiar îl ajută cu sugestii. Tânărul și-a făcut canal de youtube, așadar, la el nu este doar vacanță, ci și muncă, să spunem.

Filmează mult pentru canalul său. În perioada în care ei stau în Croația, îi mai vizitează mama Nicoletei sau sora ei, Iuliana. Înainte, când erau tripleții mai mici, Nicoleta pleca cu tot cu bone după ea .” a declarat un apropiat al vedetei.

Nicoleta Luciu are grijă ca micuții săi să fie preocupați cu fel și fel de hobby-uri, dar nu rămâne singură toată vara în Croația! Bruneta se bucură și de compania rudelor sale, în momentul în care sora și mama ei vin în vizită.

În perioada în care ei stau în Croația, îi mai vizitează mama Nicoletei sau sora ei, Iuliana. Înainte, când erau tripleții mai mici, Nicoleta pleca cu tot cu bone după ea”, a declarat un apropiat al vedetei.