Nicole Cherry este însărcinată! Ce frumos a dat vestea!

640

Nicole Cherry va deveni mămică pentru prima oară. Cântăreața a anunțat fericita veste pe rețelele de socializare, printr-un mesaj emoționant.

Nicole Cherry este însărcinată la doar 22 de ani, vedeta spunând de mai multe ori că își dorește să fie o mamă tânără. Ea a declarat că vrea să aibă un copil cu iubitul său, Florin.

“Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea.

Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută.

Instagram will load in the frontend.

Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati”

Nicole Cherry și-a anunțat sarcina printr-un videoclip
Nicole Cherry a publicat pe YouTube noua ei piesă: “Scrie-mi pe suflet”, iar în videoclip, la final, vedeta își dezvăluie burtica de gravidă

Între Nicole Cherry și iubitul ei este o diferență de 8 ani. Cântăreața a povestit cum a funcționat relația lor de la bun început.

”Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el o să fie prietenul meu. El îl cunoștea pe tatăl și cumva mă știa și pe mine. Ideea e că s-a întâmplat așa, dintr-o dată. Noi parcă ne știm așa dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza.

El e mai mare decât mine. El are 29 de ani și eu 21 de ani. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență. El zice că mereu a avut ochii pe mine și i-a plăcut așa să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea.. Bine, îmi și place să fiu inabordabilă câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, mărturisea Nicole Cherry la începutul relației.