Neti Sandu Horoscop săptămânal 2 -8 octombrie 2023. Mercur intră în Balanță. Ce urmează pentru toate zodiile

8261

Horoscop săptămânal pentru 2-8 octombrie 2023, o perioadă în care se produc evenimente astrologice importante. Lilith, Luna Neagră, intră în Fecioară, iar Mercur ajunge în Balanță. Ce înseamă asta pentru zodii, vedeți mai jos

Horoscop BERBEC săptămâna 2 -8 octombrie 2023

Nativii Berbec încep săptămâna cu preocupări de natură financiară: încasează bani și cumpără un cadou unei persoane dragi.

Pe 3 octombrie, Lilith începe să traverseze zodia Fecioară și în următoarele nouă luni poate aduce șubrezirea sănătății. Pot să apară erori în sfera medicală, iar nativii sunt sfătuiți să consulte și a doua părere, pentru că este posibil să intervină greșeli. Atenție la tendința de a avea legături sentimentale la locul de muncă, mai ales pentru cei care sunt deja într-o relație! Tot pe 3 octombrie are loc un aspect armonios între Mercur din casa muncii și Pluton, din sectorul carierei. Este o zi favorabilă negocierilor din sfera profesională.

Pe 5 octombrie, Mercur, planeta comunicării, ajunge în zodia Balanță și aduce comunicare, înțelegeri, armonie, negocieri și împăcări în planul relațional sau al parteneriatelor profesionale.

Săptămâna se încheie cu relaxare, distracție, participare la o petrecere sau un eveniment important din viața unui prieten.

Horoscop TAUR săptămâna 2 -8 octombrie 2023

Nativii Taur sunt preocupați, la începutul săptămânii, de proiectele profesionale, planuri de viitor, de o relansare personală, de schimbări importante.

sectorul comunicării, interacționării cu ceilalți. Atenție mare la comunicare, la felul în care se transmit mesajele sau se recepționează, la neîncrederea în forțele proprii sau a cunoștințelor pe care le dețin, dacă au de susținut un examen, interviu! Pe de altă parte, nativii pot fi foarte critici și relațiile interumane se complică. De asemenea, se cere o mare atenție în deplasări.

Pe 5 octombrie, Mercur, planeta comunicării, ajunge în zodia Balanță și urmează o perioadă în care nativii vor fi preocupați de viața de familie și cămin. Se pot face anunțuri importante legate de familie: cumpărarea unei case, întemeierea unei familii sau venirea pe lume a unui copil.

Weekendul aduce preocupări de natură financiară, cumpărături pentru casă și achitarea unor taxe, impozite, rate sau utilități.

Horoscop RAC săptămâna 2 -8 octombrie 2023

Nativii Rac încep săptămâna cu surprize sau evenimente neașteptate din partea prietenilor. Posibil să apară schimbări bruște și într-un proiect profesional, să se schimbe niște termeni, astfel încât să se îmbunătățească.

Pe 3 octombrie, Lilith începe să traverseze zodia Fecioară și în următoarele nouă luni activează sectorul comunicării, interacționării cu ceilalți. Atenție mare la comunicare, la felul în care se transmit mesajele sau se recepționează, la neîncrederea în forțele proprii sau a cunoștințelor pe care le dețin, dacă au de susținut un examen, interviu! Pe de altă parte, nativii pot fi foarte critici și relațiile interumane se complică. De asemenea, se cere o mare atenție în deplasări.

Pe 5 octombrie, Mercur, planeta comunicării, ajunge în zodia Balanță și urmează o perioadă în care nativii vor fi preocupați de viața de familie și cămin. Se pot face anunțuri importante legate de familie: cumpărarea unei case, întemeierea unei familii sau venirea pe lume a unui copil.

Weekendul aduce preocupări de natură financiară, cumpărături pentru casă și achitarea unor taxe, impozite, rate sau utilități.

Horoscop LEU săptămâna 2 -8 octombrie 2023

Nativii Leu încep săptămâna cu preocupări pentru sfera profesională și setarea unor obiective pe termen mediu și lung.

Pe 3 octombrie, Lilith începe să traverseze zodia Fecioară și în următoarele nouă luni activează sectorul financiar, al banilor pe care nativii îi câștigă din muncă. Așadar, pot interveni probleme în încasarea banilor, frici și temeri legate viitor și de siguranța financiară. Este o perioadă în care este nevoie ca nativii să aibă grijă cum administrează finanțele, mai ales să nu facă împrumuturi sau să cheltuie peste măsură.

Pe 5 octombrie, Mercur, planeta comunicării, ajunge în zodia Balanță și urmează o perioadă în care nativii vor fi mai comunicativi, învață mai ușor, interacționează mai bine cu ceilalți sau au un randament intelectual ridicat. Până pe 22 octombrie este o perioadă favorabilă socializării, susținerii unor interviuri, examene, înscrierea la cursuri.

În weekend, Luna ajunge în zodia Leu și le imprimă veselie, optimism, încredere în sine și multă creativitate.

Horoscop FECIOARA săptămâna 2 -8 octombrie 2023

Nativii Fecioară încep săptămâna cu preocupări pentru pregătirea profesională, programarea unei călătorii/delegații, înscrierea la cursuri, participarea la workshopuri. Nativii pot comanda cărți, să aibă discuții interesante cu persoane, care le sunt mentori sau de la care pot învăța.

Pe 3 octombrie, Lilith începe să traverseze zodia Fecioară și în următoarele nouă luni activează sectorul personalității. Urmează o perioadă în care nativii devin excesiv de critici. Posibil să iasă la suprafață anumite temeri și este o perioadă bună pentru conștientizări și eliberare. Lilith este legată de instinctele primare, pe care nativii trebuie să le depășească, dacă își doresc să evolueze. Pe de altă parte, atenție la ispite, la faptul că Fecioarele se pot simți brusc atrase de anumite persoane. Totodată, pot să încheie relații cu persoane pentru care nu mai simt nimic.

Pe 5 octombrie, Mercur, planeta comunicării, ajunge în zodia Balanță și urmează o perioadă cu negocieri și găsirea unor metode de suplimentare a veniturilor. Se poate renegocia salariul sau unele colaborări în perioada următoare.

Weekendul aduce o stare de izolare față de toți factorii externi, pentru a se reechilibra fizic și emoțional, după o introspecție și niște conștientizări sau evenimente cu impact emoțional.

Horoscop BALANȚĂ săptămâna 2 -8 octombrie 2023

Nativii Balanță încep săptămâna cu preocupări pentru situația financiară, accesarea unui credit, achitarea unor datorii, impozite, taxe sau intrarea în posesia unor sume de bani provenite din alte surse decât salariile.

Pe 3 octombrie, Lilith începe să traverseze zodia Fecioară și în următoarele nouă luni activează sectorul subconștientului, izolării, frământărilor interioare, trecutului și sănătății. Posibil să apară frici și temeri din trecut, persoane cu care nativii au avut o relație sau nu au încheiat o etapă, să revină și să fie nevoie de o încheiere. Balanțele sunt sfătuite să își găsească activități, care le fac plăcere, să nu se lase pradă unor stări de anxietate și izolare. De asemenea, se cere o atenție deosebită la sănătate, mai ales dacă se reactivează afecțiuni mai vechi.

Pe 5 octombrie, Mercur, planeta comunicării, ajunge în zodia Balanță, în casa personalității și va opera în chip favorabil în toate formele de comunicare, învățare și negociere.

Weekendul aduce întâlniri cu prietenii, vești din străinătate, de la rude, prieteni sau foști colegi de serviciu.

Horoscop SCORPION săptămâna 2 -8 octombrie 2023

Nativii Scorpion încep săptămâna cu discuții cu partenerul de cuplu legate de administrarea unor bunuri imobiliare sau banii pe care îi dețin sau îi câștigă fiecare.

Pe 3 octombrie, Lilith începe să traverseze zodia Fecioară și în următoarele nouă luni activează sectorul prietenilor, vieții sociale, planurilor pe termen lung. Se cere o atenție în relațiile cu ceilalți, pentru că Scorpionii pot deveni mai critici cu prietenii lor, pot să-și facă prietenii să sufere, dar și ei la rândul lor, să primească același tratament. Atenție și la axa sentimentală, care se poate complica! Și relațiile cu copiii pot deveni mai dificile pentru nativii părinți.

Pe 5 octombrie, Mercur, planeta comunicării, ajunge în zodia Balanță și va dinamiza sectorul frământărilor interioare, introspecției și trecutului. Urmează o perioadă în care nativii vor analiza anumite acțiuni, ale lor sau alte celor cu care interacționează, vor face planuri și vor căuta soluții la unele probleme.

Finalul de săptămână aduce participarea la evenimente în spațiul social, pregătirea unei plecări în afara țării sau se intensifică relațiile cu străinătatea.

Horoscop SĂGETĂTOR săptămâna 2 -8 octombrie 2023

Nativii Săgetător încep săptămâna cu preocupări pentru activitățile profesionale, unde pot avea loc răsturnări de situație sau evenimente care să le dea peste cap planurile și programul de lucru.

Pe 3 octombrie, Lilith începe să traverseze zodia Fecioară și în următoarele nouă luni activează sectorul carierei și statutului profesional. Atenție la acțiunile din sfera profesională și la imagine, pentru că pot să apară crize de imagine în perioada următoare, dar și un context conflictual cu șefii sau cu persoane cu putere de decizie.

Pe 5 octombrie, Mercur, planeta comunicării, ajunge în zodia Balanță și va dinamiza sectorul prietenilor, vieții sociale, proiectelor pe termen lung, semn că este o perioadă favorabilă discutării unor proiecte noi, reluarea unora vechi, clarificarea unor aspecte în relațiile de prietenie și amplificarea vieții sociale.

Finalul de săptămână aduce o ieșire în afara orașului, posibil la rude sau o escapadă romantică.

Horoscop CAPRICORN săptămâna 2 -8 octombrie 2023

Nativii Capricorn încep săptămâna cu preocupări pentru situația financiară. Își socotesc bugetul, mai ales dacă intenționează să plece câteva zile în afara orașului. Cei singuri pot avea parte de o surpriză în planul amoros, dacă se alătură unor prieteni la o cină în oraș.

Pe 3 octombrie, Lilith începe să traverseze zodia Fecioară și în următoarele nouă luni activează sectorul perfecționării profesionale, sistemului educațional, călătoriilor și filosofiei de viață. Atenție la plecările în călătorii, pentru că se pot întâmpla tot felul de situații neplăcute! De asemenea, s-ar putea să existe probleme cu un plan de învățare, continuarea unor studii. În ce privește sistemul de credințe și convingeri, sistemul de valori și spiritualitate, nativii pot avea niște revelați/conștientizări, să aibă parte de o vindecare.

Pe 5 octombrie, Mercur, planeta comunicării, ajunge în zodia Balanță și va dinamiza sectorul carierei și statutului profesional. Este o perioadă favorabilă afirmării, exprimării ideilor, se primesc oferte și nativii analizează opțiuni.

Horoscop VĂRSĂTOR săptămâna 2 -8 octombrie 2023

Nativii Vărsător au parte de un început de săptămână cu surprize în planul familial, privind activitățile gospodărești. Evenimente neașteptate pot să apară și-n relațiile cu unii dintre prieteni sau să afle diverse informații de la aceștia, care îi vor pune pe gânduri.

Pe 3 octombrie, Lilith începe să traverseze zodia Fecioară și în următoarele nouă luni activează sectorul intereselor financiare, intimității și transformărilor profunde. Recomandarea astrelor este să se evite speculații financiare, accesarea unor credite. Din punct de vedere relațional, atenție la ispite, la legături extraconjugale! De asemenea, urmează un proces de transformări profunde, renaștere, dar numai pentru acei care știu să folosească corect contextul astral.

Pe 5 octombrie, Mercur, planeta comunicării, ajunge în zodia Balanță și va dinamiza sectorul asociat perfecționării profesionale, sistemului educațional, călătoriilor și filosofiei de viață. Este o perioadă bună de învățare, acumulare de informație, studiu și lărgirea orizonturilor în călătorii.

Finalul de săptămână aduce timp de calitate cu partenerul de cuplu. Cei singuri, care au ieșit dintr-o relație nefuncțională, realizează unde au greșit și decid pe viitor să nu mai facă compromisuri.

Horoscop PEȘTI săptămâna 2 -8 octombrie 2023

Nativii Pești sunt preocupați la începutul săptămânii de activitatea profesională. Au loc ședințe, întâlniri, discuții despre proiecte, strategii și pun la cale proiectele viitoare.

Pe 3 octombrie, Lilith începe să traverseze zodia Fecioară și în următoarele nouă luni activează sectorul relațiilor, parteneriatelor și asocierilor. Apar provocări pe axa relațiilor, iar unele parteneriate se strică, nu mai merg cum trebuie, se rup. De asemenea, atenție la impulsul de a intra în relații cu persoane nepotrivite! Pe de altă parte, Peștii își pot face să sufere partenerul, și ei la rândul lor, pot suferi sau să aibă blocaje. Perioada următoare îi ajută să treacă provocările, să înțeleagă anumite situații și să facă niște schimbări.

Pe 5 octombrie, Mercur, planeta comunicării, ajunge în zodia Balanță și va dinamiza sectorul intereselor financiare și intimității. Urmează o perioadă de dialoguri cu partenerul de cuplu privind reorganizarea finanțelor și rezolvarea unor chestiuni intime.

Finalul de săptămână aduce provocări la locul de muncă. Peștii se vor asigura că respectă niște termene limită și că sarcinile au fost duse la capăt de ei sau de alți colegi de care depind