Neti Sandu – Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2023. Zodiile care trec prin schimbări importante în această perioadă

3504

Horoscop Berbec săptămâna 16 -22 octombrie 2023

Nativii Berbec încep săptămâna cu preocupări pentru situația financiară și administrarea unor sume de bani sau valorificarea unor bunuri imobiliare. Posibil să existe niște blocaje sau nativii să nu fie hotărâți cum să administreze banii.

Pe 20 octombrie, Mercur, planeta comunicării, formează o conjuncție cu Soarele, în tranzit prin zodia Balanță, respectiv prin casa relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Este un moment prielnic pentru a aborda anumite subiecte, pe care nativii le-au evitat în cuplu, să ajungă la un punct comun, să clarifice niște aspecte. Și din punct de vedere profesional, ar putea încerca să discute termenii unor contracte, cu toate că este posibil să apară și tensiuni cu superiorii sau cu persoane cu putere de decizie, pentru că Pluton, din casa șefilor, formează un aspect tensionat cu Soarele și Mercur din casa parteneriatelor. Poate fi mai greu să ajungă la înțelegeri, dar Berbecii sunt determinați să rezolve și nu se lasă așa usor.

În ultima zi a săptămânii, vibrația astrală se schimbă, pentru că Mercur, planeta comunicării, intră în Scorpion, pe sectorul intereselor financiare. Nativii vor fi interesați să rezolve un context financiar, să intre în posesia unor sume de bani, să poarte negocieri sau să obțină niște acte oficiale.

Horoscop Taur săptămâna 16 -22 octombrie 2023

Nativii Taur încep săptămâna cu preocupări pentru relația de cuplu și s-ar putea să existe discuții în contradictoriu din cauza viziunilor diferite, mai ales dacă se lasă influențați de anturaj.

Pe 20 octombrie, Mercur, planeta comunicării, formează o conjuncție cu Soarele, în tranzit prin zodia Balanță, respectiv prin casa muncii, activităților profesionale, relațiilor cu colegii și sănătății. Recomandarea astrelor este să se discute anumite chestiuni care nu merg în activitățile profesionale, să se ajungă la un compromis și să se lase în spate orgoliile sau atitudinea superioară. Termenii unor contracte se pot schimba, dacă Taurii vor știi cum să abordeze situația. Pe de altă parte, aspectul tensionat care se formează intre Pluton din casa filosofiei de viață și perfecționării profesionale și conjuncția Soare-Mercur, din casa muncii, poate îngreuna comunicarea din cauza unor perspective diferite.

În ultima zi a săptămânii, Mercur, planeta comunicării, ajunge în zodia Scorpion, pe casa relațiilor și parteneriatelor. Nativii Taur vor dispune de o capacitate mare de concentrare, analiză și vor căuta să afle de ce partenerii lor au ascuns anumite situații și nu le-au împărtășit gândurile și intențiile.

Horoscop Gemeni săptămâna 16 -22 octombrie 2023

Nativii Gemeni încep săptămâna cu preocupări pentru starea de sănătate, programarea unor investigații, dar și pentru activitățile profesionale. Posibil să afle informații de la serviciu, care să le aducă îngrijorări, însă recomandarea este să verifice bine sursele, să nu dea crezare la zvonuri.

Pe 20 octombrie, Mercur, planeta comunicării, formează o conjuncție cu Soarele, în tranzit prin zodia Balanță, respectiv prin casa iubirii, aventurilor romantice, flirtului, copiilor, activităților de relaxare și creativității. Unii Gemeni vor căuta să clarifice anumite aspecte în relația sentimentală sau în relațiile cu copiii. Se pot pune bazele unor proiecte noi, la care Gemenii au acum ocazia să le lanseze, să se afirme. Pe de altă parte, aspectul tensionat care se formează între Pluton, planeta transformărilor, și conjuncția Soare-Mercur din zodia Balanță, vine să scoată în evidență lucruri care trebuie clarificate în cuplu, pentru a merge mai departe către o nouă etapă. S-ar putea să intre în discuție și resursele comune, dar și aspecte ale sectorului intim.

În ultima zi a săptămânii, Mercur, planeta comunicării, ajunge în zodia Scorpion, în sectorul muncii și activităților profesionale, rutinei zilnice și sănătății. Mercur aduce vești, se află secrete, unele lucruri ies la iveală într-un proiect sau privind o activitate la serviciu sau desfășurată pe cont propriu.

Horoscop Rac săptămâna 16 -22 octombrie 2023

Nativii Rac încep săptămâna cu preocupări pentru relația sentimentală sau pentru relațiile cu copiii, activitățile acestora extrașcolare și căutarea unor metode noi de petrecere a timpului cu cei dragi.

Pe 20 octombrie, Mercur, planeta comunicării, formează o conjuncție cu Soarele, în tranzit prin zodia Balanță, respectiv prin casa familiei, căminului, spațiului de locuit și relațiilor cu părinții. Apar o serie de discuții legate de viața de familie sau cu rudele, privind administrarea patrimoniului. Nativii Rac pot face anunțuri importante legate de familie, privind apariția unui membru nou, o mutare sau o tranzacție imobiliară de succes. Pe de altă parte, aspectul tensionat care se formează între Pluton, planeta transformărilor, și conjuncția Soare-Mercur din zodia Balanță vine să scoată la suprafață nemulțumiri în relația cu partenerul de cuplu sau în relațiile cu familia acestuia. Deși aspectul este unui conflictual, abordarea într-o notă constructivă ar putea să stingă unele tensiuni.

În ultima zi a săptămânii, Mercur, planeta comunicării, ajunge în zodia Scorpion, în sectorul sentimental, al copiilor, creativității și pasiunilor. Nativii își vor exprima mai ușor sentimentele, chiar dacă vor avea și tendințe să ascundă unele lucruri. Mercur aduce și multă intuiție, inspirație și creativitate în proiecte.

Horoscop Leu săptămâna 16 -22 octombrie 2023

Nativii Leu încep săptămâna cu preocupări pentru chestiunile administrative ale casei. Posibil să fie nevoie să schimbe ceva în casă, care s-a stricat, să înceapă o reamenajare sau o redecorare.

Pe 20 octombrie, Mercur, planeta comunicării, formează o conjuncție cu Soarele, în tranzit prin zodia Balanță, respectiv prin casa comunicării, gândirii, învățării, negocierilor, interacțiunii cu ceilalți. Este un moment prielnic pentru ca nativii Leu să inițieze dialoguri, să rezolve chestiuni și situații, care până acum nu se puteau rezolva, să negocieze în favoarea lor un contract, să înceapă cursuri. Pe de altă parte, aspectul tensionat care se formează între Pluton, planeta transformărilor, și conjuncția Soare-Mercur, vine să aducă tensiuni cu colegii sau cu cei cu care colaborează, mai ales dacă-și impun punctele de vedere, fără să asculte și alte opinii.

În ultima zi a săptămânii, Mercur, planeta comunicării, ajunge în zodia Scorpion, în sectorul familiei și căminului. Leii pot lua decizii legate de casă, de patrimoniu. Totodată, se intensifică discuțiile cu părinții, cu rudele și va fi nevoie să se clarifice anumite situații.

Horoscop Fecioara săptămâna 16 -22 octombrie 2023

Nativii Fecioară încep săptămâna cu preocupări pentru a rezolva un context relațional/profesional, fac deplasări și pot afla vești neașteptate de la locul de muncă.

Pe 20 octombrie, Mercur, planeta comunicării, formează o conjuncție cu Soarele, în tranzit prin zodia Balanță, respectiv prin casa banilor obținuți din muncă, de la serviciu sau din alte contracte extraprofesionale. Este un moment bun pentru a purta negocieri și a rezolva un context financiar, care îi frământă. Posibil o negociere să nu se desfășoare așa cum doresc ei și nativii să fie nemulțumiți de rezultat, însă nu vor renunța și vor încerca să obțină beneficiile pe care le doresc. Aspectul tensionat pe care conjuncția Soare-Mercur o formează cu Pluton, planeta transformărilor profunde, abordată pozitiv, ar putea să schimbe datele problemei și să aducă beneficii mai mari decât așteptau.

În ultima zi a săptămânii, Mercur, planeta comunicării, ajunge în zodia Scorpion, în sectorul comunicării, învățării, acumulării de cunoștințe și urmează o perioadă în care nativii vor fi susținuți să obțină mai ușor ce au nevoie. Nativii care susțin examene sau interviuri vor avea succes. De asemenea, se pot lua decizii importante în următoarele săptămâni.

Horoscop Balanță săptămâna 16 -22 octombrie 2023

Nativii Balanță încep săptămâna cu preocupări de natură financiară, socoteli, cheltuieli și s-ar putea să aibă parte și de o surpriză într-un context financiar, așa că nativii sunt sfătuiți să aibă grijă cum administrează banii pe care îi dețin.

Pe 20 octombrie, Mercur, planeta comunicării, formează o conjuncție cu Soarele, în tranzit prin zodia Balanță, respectiv prin casa personalității și Balanțele vor putea să rezolve o serie de neînțelegeri prin comunicare și găsirea unor soluții la situații care îi frământă sau care se reeditează din trecut. Pentru că Pluton, planeta transformărilor, în tranzit prin sectorul vieții de familie și părinților, formează un aspect tensionat cu conjuncția Soare-Mercur, din casa ideintității, s-ar putea să apară tensiuni în raport cu familia sau cu unii dintre membri. Scopul acestui aspect este să iasă la suprafață anumite nemulțumiri, pentru a fi rezolvate.

În ultima zi a săptămânii, Mercur, planeta comunicării, ajunge în zodia Scorpion, în sectorul banilor și nativii vor fi mai atenți la cheltuieli sau pot renegocia un contract. Totodată, pot deschide un cont de economii sau să încerce să administreze mai bine banii.

Horoscop Scorpion săptămâna 16 -22 octombrie 2023

Nativii Scorpion încep săptămâna cu preocupări pentru planurile personale, mai ales că Luna, cea care dă tendința zilei, se află în zodia lor. Scorpionii au idei și la serviciu și caută să reorganizeze activitatea, astfel încât să aibă un randament intelectual ridicat.

Pe 20 octombrie, Mercur, planeta comunicării, formează o conjuncție cu Soarele, în tranzit prin zodia Balanță, respectiv prin casa subconștientului, introspecției și trecutului. Se dinamizează și axa muncii și sănătății și Scorpionii găsesc soluții pentru a îndrepta niște greșeli. De asemenea, au revelații și înțeleg la un alt nivel tot ce se întâmplă în jurul lor. Mai mult de atât, vor sta în spatele scenei și vor analiza comportamentele celorlalți. Nu pare să ai ajute aspectul tensionat, care se formează între conjuncția Soare-Mercur și Pluton, guvernatorul lor, însă nu se lasă până când nu înțeleg niște lucruri, cu riscul să treacă prin situații stresante.

În ultima zi a săptămânii, Mercur, planeta comunicării, ajunge în zodia Scorpion, în sectorul personalității și-n perioada următoare Scorpionii vor căuta să afle secrete, să scoată la suprafață, să descopere. Mercur va ușura comunicarea și negocierile.

Horoscop Săgetător săptămâna 16 -22 octombrie 2023

Nativii Săgetător încep săptămâna cu o stare mai puțin plăcută, mai mult de izolare și de agitație interioară, însă dacă vor încerca să înțeleagă o situație pe care au traversat-o în weekend și care le-a adus stres, vor trece mai ușor peste sentimentele pe care le trăiesc.

Pe 20 octombrie, Mercur, planeta comunicării, formează o conjuncție cu Soarele, în tranzit prin zodia Balanță, respectiv prin casa planurilor de viitor și este posibil să discute mai mult despre proiecte, planuri, viața socială, relații de prietenie sau interese și pasiuni comune cu persoane cu care interacționează. Săgetătorii pot căuta surse de venit pentru a putea să înceapă un proiect personal sau cineva îi recomandă pentru un job nou. Contextul astral, în care conjuncția Soare-Mercur formează un aspect tensionat cu Pluton din casa banilor, vine să aducă tensiuni sau eforturi constructive pentru obținerea sau intrarea în posesie a unor bani sau negocierea termenilor unui contract.

În ultima zi a săptămânii, Mercur, planeta comunicării, ajunge în zodia Scorpion, în sectorul frământărilor interioare, trecutului și introspecției. Urmează o perioadă bună de analiză, pregătirea unui proiect, rezolvarea unor probleme de sănătate, o reechilibrare fizică sau psihică.

Horoscop Capricorn săptămâna 16 -22 octombrie 2023

Nativii Capricorn încep săptămâna cu preocupări pentru sfera sentimentală. Posibil să apară o situație neașteptată, care să-i facă să realizeze cât de importantă este comunicarea și armonia în cuplu.

Pe 20 octombrie, Mercur, planeta comunicării, formează o conjuncție cu Soarele, în tranzit prin zodia Balanță, respectiv prin sectorul carierei, imaginii, reputației profesionale, relațiilor cu șefii.

Mercur aduce discuții despre direcția în carieră, propuneri noi, oferte sau informații despre conducerea firmei în care lucrează, unde pot avea loc schimbări. Chiar dacă nativii nu se simt confortabil cu anumite decizii ale șefilor sau conducerii, contextul astral, fiind unul tensionat, din cauza aspectului conflictual dintre Pluton, în tranzit prin casa personalității și conjuncției Soare-Mercur din casa carierei, pe termen lung deciziile sunt de bun augur.

În ultima zi a săptămânii, Mercur, planeta comunicării, ajunge în zodia Scorpion, în sectorul planurilor și proiectelor de viitor, a prietenilor și vieții sociale. Mercur ajută în comunicare și împărtățirea ideilor și nativii pot primi sfaturi utile pentru a-și putea duce la capăt planurile.

Horoscop Vărsător săptămâna 16 -22 octombrie 2023

Nativii Vărsător au parte de un început de săptămână cu preocupări pentru carieră și activitățile profesionale. Se pot afla secrete sau o discuție cu șefii ar putea schimba cursul direcției profesionale.

Pe 20 octombrie, Mercur, planeta comunicării, formează o conjuncție cu Soarele, în tranzit prin zodia Balanță, respectiv prin casa convingerilor, credințelor, schimburilor de experiență, lărgirii orizonturilor, studiilor și călătoriilor. Vărsătorii vor simți dorința să învețe din nou, să se perfecționeze într-un domeniu de interes pentru ei, pot călători chiar și imaginar, pentru că îi ajută, în perioada următoare, să treacă peste o situație care îi stresează/frământă. Aspectul tensionat care se formează între Pluton și conjuncția Soare-Mercur ar putea să îi ajute să realizeze anumite lucruri, să-și schimbe viziunea într-un context profesional sau relațional, să treacă peste niște bariere și să vadă partea bună a lucrurilor.

În ultima zi a săptămânii, Mercur, planeta comunicării, ajunge în zodia Scorpion, în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, imaginii și statutului profesional. Nativii pot primi oferte sau propuneri și vor clarifica un context profesional, în urma unor discuții cu șefii. În perioada următoare Vărsătorii se vor lămuri de direcția spre care vor îndrepta din punct de vedere profesional.

Horoscop Pești săptămâna 16 -22 octombrie 2023
Nativii Pești încep săptămâna cu rezolvarea unor chestiuni birocratice, administrative, care au legătură cu studiile sau perfecționarea profesională. Pot avea loc discuții care să aducă schimbări într-un contract.

Pe 20 octombrie, Mercur, planeta comunicării, formează o conjuncție cu Soarele, în tranzit prin zodia Balanță, respectiv prin casa avantajelor financiare, a banilor pe care nativii îi dețin la comun cu partenerul, privind creditele, moștenirile, dar și relația intimă. Mercur va clarifica, în perioada următoare, un context financiar sau intim și Peștii vor fi deschiși să discute, să rezolve niște neînțelegeri sau să-i împărtășească partenerului nevoile și dorințele lor. Posibil planurile pe termen lung să fie puțin blocate din cauza aspectului tensionat, care se formează între Pluton din casa planurilor de viitor și conjuncția Soarelui cu Mercur. O schimbare este benefică, chiar dacă nativii vor opune rezistență.

În ultima zi a săptămânii, Mercur, planeta comunicării, ajunge în zodia Scorpion, în sectorul studiilor, perfecționării profesionale, călătoriilor, lărgirii orizonturilor și filosofiei de viață. Nativii au șansa să vadă dintr-o altă perspectivă niște principii sau convingeri și să-și stabilească o direcție nouă de dezvoltare. De asemenea, Mercur le aduce interes pentru studiu și explorarea unor noi domenii.