Nepoata lui Nicolae Ceausescu arata senzational in costum de baie! Frumoasa Alexandra este studenta la Arhitectura, unde studiaza designul interior!

398

Nicolae și Elena Ceaușescu au avut trei copii, Zoia, Nicu și Valentin.Valentin este singurul care trăiește și are doi copii, printre care și Alexandra, o tânără de 27 de ani.

Alexandra a fost o elevă silitoare și ascultătoare, a luat examenul de Bacalaureat cu 9.46. A intrat la Facultatea de Arhitectură, specializarea Design Interior.

Nepoata lui Ceaușescu este o persoană discretă, la fel ca tatăl ei, a stat departe de lumină reflectoarelor.

Valentin Ceaușescu este un fizician român, fiul cel mare al lui Nicolae Ceaușescu și al Elenei Ceaușescu. Este cunoscut și pentru implicarea, în perioada comunistă, în conducerea clubului de fotbal Steaua București.

Valentin Ceauşescu are 75 ani și e ultimul urmaș drept în viață a lui Ceaușescu, chiar așa acesta a petrecut o viață simplă de om și a murit sărac ca un simplu om.

Valentin Ceauşescu a fost cel mai mare dintre cei trei copiii ai familiei Ceauşescu.

El s-a născut pe 17 februarie 1948 şi a urmat cursurile Şcolii Petru Groza, unde a terminat studiile liceale în anul 1965.

În următorii doi ani a fost student al Facultăţii de Fizică din Bucureşti, după care a urmat şi a absolvit cursurile prestigiosului Imperial College din Londra.

În 1970 s-a reîntors în ţară, angajându-se la Institutul de Fizică Atomică, unde a lucrat până la pensionare.

Tot în 1970, pe 3 iulie, el s-a căsătorit cu Iordana Borilă, fiica lui Petre Borilă şi a comunistei de origine evreiască Ecaterina Abraham, cu care are un fiu, Daniel Valentin, născut în 1981.

Valentin şi Iordana au divorţat în 1988. În 1995, Valentin Ceauşescu s-a recăsătorit.

Din această a doua căsătorie, fizicianul are o fată, Alexandra, născută în 1996.

Nicolae şi Elena Ceauşescu au mai avut doi copii. Zoia Ceauşescu (1949-2006) şi Nicu Ceauşescu (1951-1996)”, nota site-ul respectiv.

Nepoata lui Ceaușescu este o persoană discretă, la fel ca tatăl ei, a stat departe de lumină reflectoarelor.