MONICA DASCĂLU S-A RECĂSĂTORIT CU UN TINEREL LA CÂTEVA LUNI DE LA DIVORȚ. E GRAVIDĂ LA 46 DE ANI! + MINUNE DE LA DUMNEZEU

1466

Monica Dascălu a divorțat de soțul ei, după zece ani de căsnicie, însă ceea ce urmează să divulgăm acum reprezintă, însă, adevărata bombă. Conform surselor CANCAN.RO, ultimii doi ani din viața știristei de la PRO TV au fost presarăți din plin cu cele mai puternice emoții, dar și împliniri.

Un adevărat carusel emoțional, am putea spune. Mai exact, ea s-a recăsătorit cu un bărbat mai tânăr, la numai câteva luni după ce a divorțat de primul soț.

Mai mult, Monica a rămas și însărcinată natural, după mulți ani în care a încercat cu disperare să facă un copil. Vă invităm să citiți, în rândurile ce urmează, o poveste ce seamănă, mai degrabă, cu un scenariu de film.

Are aproape 46 de ani, iar 27 dintre ei i-a petrecut la pupitrul știrilor de la PRO TV. Considerată una dintre figurile emblematice ale postului din Pache Protopopescu, Monica Dascălu este o vedetă diferită.

Îi place să fie în fața micilor ecrane, dar nu-și dorește atenția care vine la pachet cu o asemenea expunere mediatică.

Acesta este și motivul pentru care nu se știu multe amănunte despre viața privată a frumoasei blonde. CANCAN.RO a reușit, însă, să afle ceea ce părea cel mai bine ascuns secret al vedetei.

Faptul că în urmă cu doi ani a divorțat, în mare secret de soțul său, avocatul Mihai Băjenaru, după mai bine de 10 ani de căsnicie. Surprinză, însă.

Viața Monicăi Dascălu a luat o întorsătură uluitoare după divorț și recunoaștem cu sinceritate că rare au fost momentele în care rămânem muți de uimire, așa cum s-a întâmplat cu aceasta poveste.

Este însărcinată la 46 de ani cu cel de- al doilea copil

Conform surselor CANCAN.RO, prezentatoarea știrilor PRO TV de la ora 17.00 nu a plâns prea mult în pumni după fostul soț, ci s-a îndrăgostit rapid de un bărbat mai tânăr, proprietar al unui service auto, cu care Monica s-a și căsătorit la câteva luni după divorț. Da, ați citit bine, s-a recăsătorit. Am ales să nu publicăm numele acestuia, din dorința de a-i proteja identitatea.

Povestea prezentatoarei de abia acum începe și pare un scenariu demn de un film siropos, cu un final fericit. Vom face o mică incursiune în timp și vom reaminti faptul că vedeta nu a avut copii cu avocatul Mihai Băjenaru, deși și-a dorit foarte mult să devină mamă și a făcut tot ceea ce i-a stat în putință ca visul său să se îndeplinească.

După mulți ani de chin, Monica se obișnuise cu gândul că nu poate să rămână însărcinată și renunțase la idee. De ce am reamintit acest lucru? Pentru că jurnalista a rămas însărcinată la puțin timp după ce s-a recăsătorit, iar la vârsta de 44 de ani a adus pe lume un băiețel perfect sănătos.

O adevărate minune de la Dumnezeu, am putea spune, dacă ținem cont de faptul că sarcina a venit natural, într-un moment în care nici nu mai îndrăznea să spere. Miracolele din viata știristei nu se termină, însă, aici.

În prezent, la aproape 46 de ani, ea este însărcinată în șase luni, iar în toamnă va aduce pe lume cel de-al doilea copil, o fetiță. Acesta este și motivul pentru care Monica a dispărut de aproape două luni de la pupitrul știrilor de la ora 17.00.

A intrat în concediu de maternitate și își petrece timpul în casă, odihnindu-se, din dorința de a proteja cât se poate de mult sarcina. CANCAN.RO a încercat să obțină un punct de vedere al Monicăi Dascălu prin intermediul departamentului de PR al postului din Pache Protopopescu, însă reprezentanții PRO TV s-au limitat la a ne declara “Nu comentăm”.