Mona Segall, prima reacţie după ce i-a dat afară pe Dumitrescu, Bontea şi Scărlătescu. Cine le va lua locul la „Chefi la cuţite”

22131

Mona Segall, producătoarea emisiunii “Chefi la cuţite”, a explicat de ce s-a ajuns la ruptura cu cei trei juraţi ai emisiunii, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu.

Mona Segall, prima reacţie după ce i-a dat afară pe Dumitrescu, Bontea şi Scărlătescu.

Mona Segall a fost producătoarea celor mai de succes showuri din epoca modernă a televiziunii din România (de la „Dansez pentru tine”, primele sezoane de „Vocea României” şi „Românii au talent”, până la cele mai iubite show-uri de azi, „Chefi la cuţite” şi „America Express”).

„Am fost întotdeauna aproape de oamenii cu care lucrez pentru că echipa mi-a fost şi familie. Ne-am făcut confesiuni, am căutat soluţii când ne-a fost greu, ne-am sprijinit, ne-am sfătuit şi ne-am bucurat împreună.

Spre marea mea surprindere, cu mai puţin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei sunt prea obositi ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată.

Ştiu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îţi trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai ştiu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci 3 oameni profesionişti, care după atâţia ani înţeleg televiziune, înţeleg şi ştiu ce presupune pregătirea acestui format, ştiu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni şi nu pot fi remediate într-o lună de zile.

Chefi la Cuţite este unul dintre cele mai puternice branduri de televiziune, un brand la care lucrez alături de echipa mea de peste 8 ani de zile, un brand de care telespectatorii merită să se bucure în continuare, pentru că, la final, ei sunt creatorii de vedete şi responsabilitatea vedetelor este faţă de publicul care i-a adus aici.

Profesional şi uman ştiu că am făcut tot ce s-a putut. Rolul meu a fost să îi învăţ televiziune, să construiesc pentru ei cel mai bun context posibil. Şi eu am obosit, de foarte multe ori, dar responsabilitatea în faţa echipei şi a oamenilor cu care lucrez este mereu unul din secretele acestor mulţi ani în televiziune”, a spus Mona Segall.

„Show-ul Chefi la cutite continuă să ofere pasionaţilor de bucătărie şansa de a-şi îndeplini visul şi să aducă publicului poveşti extraordinare, care merită să fie văzute de o ţară întreagă.

Bazat pe formatul internaţional Game of Chefs, evoluat şi adaptat pieţei din România, Chefi la Cuţite este emisiunea de divertisment de top care a captivat milioane de telespectatori în 12 sezoane şi care rămâne dedicată excelenţei şi inovaţiei care au consacrat-o ca lider în divertisment.

Creatorii Chefi la Cuţite vor anunţa în curând noua distribuţie a celui mai popular cooking show din România. Ultimele battle-uri ale sezonului 12 încep duminică, 15 octombrie şi marea finală va fi difuzată miercuri, 18 octombrie, la Antena 1.

De sâmbătă, 21 octombrie, Antena 1 lansează cel mai aşteptat show al anului 2023 – America Express. Producător Mona Segall şi echipa ei de succes”, se precizează într-un comunicat remis de Antena 1.