Momentul în care iubitul Alinei s-a prăbușit de durere! Băiatul nu și-a mai putut ține în frâu disperarea FOTO

2386

Momentul în care iubitul Alinei s-a prăbușit de durere! Băiatul nu și-a mai putut ține în frâu disperarea. Iată imaginile!

Durere nemărginită la înmormântarea Alinei
Înmormântarea Alinei Ciobanu, tânăra ucisă la Mangalia de către „cea mai bună prietenă”, a adus scene înduioșătoare și dureroase, ieri. Sute de oameni au însoțit-o pe ultimul său drum, plângând și suferind cu lacrimi amare.

Alina, un suflet cald și vesel, a fost înmormântată în satul natal Buda, îmbrăcată într-o rochie albă de mireasă. Iubitul său, Sergiu, a purtat o floare de mire, iar lacrimile și mesajele de rămas-bun au umplut atmosfera întristată. Slujba a fost oficiată cu solemnitate de preoți.

Unul dintre preoții care au participat este duhovnicul Alinei:

„Era un copil deosebit, un copil care, deși a avut o copilărie destul de grea, prin neînțelegerile care erau în familie, își dorea să-și creeze un viitor, își dorea o carieră, un loc de muncă care să îi ofere o viață liniștită.

Își dorea să-și schimbe complet viața. Alina venea duminică de duminică la biserică, se spovedea aproape în fiecare post. Dacă dai un sfat unui tânăr, mulți îi tratează ca pe un lucru divers, însă Alina îl punea în practică.

Cunosc și cealaltă familie, este numeroasă, mama s-a îngrijit să-i crească pe copii. În familia ei (n.r. a Loredanei) nu au fost probleme ca cele din familia Alinei, ea a rămas fără tată de mult timp, mama i-a crescut pe copii cu multă autoritate, au învățat să fie cuminți. Ce a făcut (n.r. Loredana) a fost un gest necugetat.

Din punctul meu de vedere, nu a făcut acest gest premeditat, ci l-a făcut într-un moment de tulburare, fără să conștientizeze urmările care se pot desprinde din toată situația aceasta, nu cred că ar fi fost încântată să își imagineze că o mare parte din viață o să și-o petreacă într-un loc neplăcut”, a povestit duhovnicul Alinei, potrivit vremeanoua.ro.

Sergiu, iubitul Alinei, îngenuncheat de durere și suspin la mormântul fetei
După ce sicriul ce găzduia trupul neînsuflețit al Alinei a fost acoperit cu pământ, iubitul tinerei a căzut în genunchi de durere în fața mormântului, rămânând în acea poziție timp de câteva minute.

Familia ei l-a sprijinit și îl va sprijini în continuare în eforturile sale de a se recupera din șocul devastator al acestei pierderi.

„Relația mergea perfect, cred că Loredana era invidioasă pe noi. Ea mai spunea «mai bine mă potrivesc eu cu Sergiu decât tu cu el». Ea mă voia, dar eu nici nu mă uitam la dânsa. În noaptea când s-a întâmplat, eu am întrebat-o dacă mai vrea să stăm de vorbă, dar ea mi-a zis că vrea să se odihnească, ca de dimineață să se pornească acasă.

Eu trebuia să plec în Germania și a zis că nu mai stă, pentru că cine știe când o să ne mai vedem. Știu că se certase de la nimica toată, de la o pernă și de la o ciocolată, că i-ar fi luat Alina, dar ea nu era genul care să îi ia astfel de lucruri.

Loredana era mai agresivă verbal, dar nu o credeam în stare de așa ceva, știam că a fost ajutată foarte mult de Alina. Sunt distrus! A fost sufletul meu și am pierdut-o. Aștept să se facă dreptate”, a declarat Sergiu, iubitul Alinei, conform sursei citate.

La serviciul funerar au participat, de asemenea, colegii de clasă ai Alinei. Aceștia au fost însoțiți de îndrumătoarea lor, profesoara Elena Calu, care a spus:

„Regret mult cele întâmplate, nu m-am așteptat la așa ceva. Erau două fete minuntate, două eleve model, cu medii mari, cu rezultate deosebite. Le-am pregătit diplomele de premiere, nu am reușit să o fac în ultima săptămână de școală și le-am promis că le vor primi la începutul anului școlar. În ultima săptămână mi-au spus că vor să plece la muncă, ca sezoniere la mare, le-am urat drum bun, le-am spus să aibă grijă de ele și să ne revedem cu bine la toamnă. Aveau planuri de viitor, Loredana nu se hotărâse încă ce să urmeze după finalizarea studiilor liceale, în schimb Alina, da. Întâi a spus că și-ar doi să devină asistentă medicală, dar în final se hotărâse să se facă polițistă. Și ar fi reușit. Ar fi reușit amândouă în viață, pentru că sunt fete bune, au fost colege bune pentru restul elevilor. Ce s-a întâmplat reprezintă prea mult sadism pentru vârsta lor. Nu am înțeles de ce a crezut Loredana că aceasta ar fi ultima soluție pentru ea, ca să-și rezolve problemele. Se putea rezolva în multe alte moduri, dar nu așa. Loredana era o fată tăcută, retrasă, introvertită, dar nu mi-a dat niciodată de bănuit că ar putea recurge la așa gesturi extreme, niciodată nu a avut vreun comportament atipic”, a declarat prof. Elena Calu, potrivit aceleași surse.

Diriginta fetelor: „Două eleve model, cu medii mari, cu rezultate deosebite. Ar fi reușit amândouă în viață”