Moartea misterioasă a medicului Cornel Petreanu sub semnul întrebării

840

Moartea medicului Cornel Petreanu – Un mister ce trebuie elucidat

Tragedia care a avut loc în cursul zilei de duminică, 8 octombrie, a șocat întreaga comunitate medicală din România. Medicul Cornel Petreanu, specialist în chirurgia toracică și profesor la Universitatea de Medicină și Farmacie, a decedat într-un accident auto bizar, în care polițiștii suspectează că ar putea fi vorba de sinucidere.

Cu toate acestea, investigațiile sunt în desfășurare, iar autoritățile urmează să stabilească cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragicul eveniment.
Un accident cu multe semne de întrebare

Potrivit martorilor oculari și înregistrărilor de supraveghere, medicul Petreanu a intrat într-un cap de pod de pe DN1, la ieșirea din Otopeni spre Ploiești.

Deși șoseaua era uscată și traficul nu era aglomerat, se pare că mașina doctorului circula cu o viteză foarte mare și nu a încercat să evite impactul. Aceste detalii au determinat anchetatorii să nu excludă varianta sinuciderii.

Un martor care se afla în apropierea locului accidentului a povestit: “A venit dinspre București, a luat bordura și apoi capul de pod. Nicio frână, nimic, direct bubuitură și a rămas acul la 120. Când a venit ambulanța, l-au scos din mașină mort, nu mai aveau ce face.”

Presupuneri și îndoieli

Conform surselor neoficiale, medicul Petreanu ar fi mers împreună cu soția sa însărcinată la o biserică din Otopeni în acea zi fatidică. La un moment dat, le-ar fi spus celor din jur că va lipsi pentru aproximativ 15 minute.

Cu toate acestea, în loc să se întoarcă, acesta s-a urcat la volanul mașinii sale și nu s-a mai întors niciodată. Această atitudine a stârnit suspiciuni și speculații cu privire la un posibil gest disperat, având în vedere faptul că medicul era considerat o persoană echilibrată.

O colegă de breaslă a medicului Petreanu a declarat: “Eu cred că a fost un gest disperat, așa mă gândesc, că era o persoană extrem de echilibrată, iar faptul că dimineață intră, nu pare deloc… mda. Toată lumea, colegi de-ai lui, cu toții am rămas efectiv șocați de o astfel de veste
Un medic de renume, dar cu acuzații serioase

Cornel Petreanu era un medic recunoscut și respectat în domeniul său. Cu toate acestea, la data de 20 septembrie, acesta a fost arestat de procurorii DNA pentru acuzații de luare de mită. Conform anchetei, se pare că medicul primea sume impresionante de bani de la pacienți.

Tragedia care a dus la moartea medicului Cornel Petreanu a lăsat un gol imens în comunitatea medicală din România. Cu toate acestea, rămâne de văzut ce vor dezvălui investigațiile în desfășurare și care va fi verdictul autorităților în privința circumstanțelor exacte în care s-a produs accidentul.

Pentru moment, moartea medicului a lăsat multe semne de întrebare și a adus în prim-plan atât tragedia personală a sa, cât și controversele legate de acuzațiile de luare de mită care îi erau aduse.