Misterul a fost elucidat! De ce Andra Măruță face plajă doar îmbrăcată

2367

Andra a mărturisit motivul pentru care fanii nu o vor vedea niciodată în costum de baie la mare, sau în alte ipostaze provocatoare.

Andra, îndrăgita jurată de la „Românii au talent”, a mărturisit de ce nu pozează în costum de baie și face plajă îmbrăcată.

Fanii au fost mereu contrariați pentru că Andra nu apare pe niciuna dintre rețelele de socializare, în ipostaze provocatoare, în care să-și etaleze trupul. Se pare că fanii nu vor avea parte prea curând de astfel astfel de imagini cu artista, deoarece Andra nu se simte foarte comfortabil să-și arate trupul dezgolit.

Întrebată de fanii săi de ce anume nu postează imagini într-o asemenea ipostază, artista a ținut să-i lămurească și le-a oferit un răspuns neașteptat.

Andra a explicat faptul că nu se expune în costum de baie pentru că aceste lucruri i se par prea intime.

Motivul din spatele acestei decizii radicale este mai degrabă unul de ordin personal. Vedetei de la „Românii au talent” i se pare că trupul dezgolit este un element intim pe care nu vrea să-l etaleze în fața publicului.

„În costum de baie nu am (n.r. fotografii), nu îmi fac, nu îmi face plăcere să mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sînt mult prea intime! Nu ştiu cum o să gândesc peste un an, dar acum nu îmi place“, a declarat Andra, potrivit ziareonline.com.

Andra iese în evidență nu numai prin talent dar și prin cele două mașini de lux pe care le deține

Andra Măruța a găsit dintotdeauna alte metode prin care să iasă în evidență și să atragă o mulțme de fani. Dincolo de talentul ei incontestabil, artista este îndeajuns de stabilă din punct de vedere financiar, astfel ancât să-și permită să achiziționeze două mașini scumpe. Una dintre ele este Volvo, al cărui preț ajunge la 63.000 de euro, iar cealaltă este Mercedes, în valoare de 50.000 de euro.

Așa se face că jurata de la Românii au talent a evitat mereu să-și expună trupul și chiar dacă a mers la plajă și s-a fotografiat, pe Facebookul și pe Instagramul său nu se regăsește nicio fotografie sexy.

Andra îi reproșează lui Măruță că muncește prea mult

Andra a intrat și ea în lumea online-ului și a făcut primul ei podcast, la care a avut-o invitată pe Delia, colega sa de breaslă.

Celebra artistă i-a adresat acesteia cele mai interesante întrebări și a reușit să producă un material foarte reușit, care este deja foarte apreciat de iubitorii acestui tip de emisiuni.

Andra i-a mărturisit Deliei că o invidiază pentru cât de bine se descurcă atunci când vine vorba de planurile pe care le face cu soțul ei, care este mult mai liber decât Măruță.

Andra a declarat că niciodată nu își poate face planuri cu Măruță, pentru că mereu este la muncă și trebuie să fie prezent acolo în orice moment.

Ea a explicat că nu spune nimic de rău despre emisiunea lui, doar că și-ar dori să poată petrece mai mult timp cu acesta, departe de muncă și griji, în excursii.

Artista a mărturisit că soțul ei muncește foarte mult și, atunci când a avut covid, nu a putut sta departe de telespectatori și a filmat de acasă.

Andra a vorbit într-un alt podcast despre secretul căsniciei sale. Artista a mărturisit că Măruță este puțin mai sensibil și se supără mai repede, iar în timp și-a dat seama că trebuie să-i ofere timp pentru a se calma și pentru a reveni la starea normală.

De altfel, ea a mai spus că s-au susținut mereu și a fost foarte important faptul că au discutat mereu ideile pe care le aveau și, când au pus în aplicare tot, nu au tras unul de altul, pentru că deja aveau detaliile puse la punct.