Miruna Pascu, marturii socante despre fiul ei

961

Miruna Pascu, lovită în repetate rânduri de fiul ei: Mărturisiri șocante în fața anchetatorilor

Cazul Mirunei Pascu a captat atenția publicului în ultimele zile, după ce aceasta a fost acuzată de autorități că ar fi încercat să șantajeze martorii pentru a-l ajuta pe fiul ei, Vlad Pascu, să scape de un nou dosar de consum și trafic de substanțe ilegale.

În urma acestor acuzații, femeia a ajuns în spatele gratiilor, iar în fața anchetatorilor a făcut mărturisiri șocante.

În timpul interogatoriului, Miruna Pascu a dezvăluit că a recurge la aceste metode pentru a-l ajuta pe fiul ei să nu petreacă prea mult timp în închisoare. Ea a mărturisit că și-a folosit instinctul de mamă ca motiv pentru a încerca să intimideze o tânără martor, însă a afirmat că îi pare rău pentru acțiunile sale.

Cea mai tulburătoare mărturisire a fost făcută atunci când i-au fost arătate pozele cu trupurile dezmembrate ale celor doi tineri uciși în accident. Miruna Pascu a refuzat să le privească și a început să plângă în hohote, susținând că fiul ei este total pierdut și că nu-l mai recunoaște.

A adăugat că a fost lovită de Vlad de mai multe ori și că nu mai are nicio influență asupra comportamentului lui.

Potrivit declarațiilor făcute în fața anchetatorilor, femeia a susținut că tatăl lui Vlad este cel care se ocupă mai mult de el, oferindu-i bani și chiar dăruindu-i un apartament.

Miruna Pascu a dat vina pe fostul ei soț pentru situația dificilă în care se află fiul lor, menționând că acesta a suferit foarte mult din cauza despărțirii și a faptului că tatăl lor a avut un copil cu o altă femeie.

Ea a insistat că fiul ei, deși inițial era un copil educat și sensibil, nu o mai ascultă și o agresează fizic.

În concluzie, povestea Mirunei Pascu și a fiului ei, Vlad, este una plină de dramă și controverse.

Mărturisirile șocante făcute de femeie în fața anchetatorilor au adus în prim-plan problemele familiale și dificultățile cu care se confruntă unele persoane în creșterea și educarea copiilor.

Este un caz care atrage atenția asupra nevoii de sprijin și intervenție în situații de acest gen, pentru a preveni tragediile și a proteja atât victimele, cât și agresorii.