Mirela Vaida, poze rare cu soțul ei, din vacanță. Cine este bărbatul cu care are 3 copii, o casă în pădure și o viață fericită

1272

Mirela Vaida se bucură de concediu și de pauza de pe micul ecran. După o vacanță agitată la Disneyland Paris, cu cei trei copii, acum a venit momentul pentru una romantică, alături de soțul ei, în Italia.

Mirela Vaida a publicat poze rare cu ea în costum de baie, dar și cu Alexandru Vaida, soțul ei.

Pe Mirela Vaida (41 de ani) o știe toată lumea, atât de la televizor, cât și de la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, unde este solistă.

Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct”, de la Antena Stars, se află acum într-o vacanță cu soțul ei, Alexandru Vaida, așa că am avut ocazia să-l vedem și pe el, pe Instagram, acolo unde soția lui publică poze de tot felul.

Soțul Mirelei Vaida este un bărbat discret, nu este persoană publică și nu-i place să apară la mondenități. Înțelege, însă, jobul soției sale și, de dragul ei, mai apare în fotografii de familie, spre încântarea faniilor Mirelei.

Cine este soțul Mirelei Vaida

Așa s-a întâmplat și în această vacanță, pe care au petrecut-o în Puglia, Italia. Alexandru Vaida nu a scăpat nepozat și nepostat, așa că puteți vedea în galeria foto imagini inedite cu familia Vaida.

Mirela a fost recunoscută acolo de câteva românce, cu care s-a fotografiat și a stat de vorbă. „Așa arată Mirela fericită, după câteva zile de vacanță!

Vă pup și vă îmbrățișez din însorita Italia! Weekend fain să aveți!”, a scris ea, pe Facebook. Mirela a lăsat inhibițiile deoparte și le-a arătat fanilor virtuali și câteva poze cu ea în costum de baie. După trei nașteri, vedeta este subțirică precum o trestie.

Mirela Vaida și soțul ei sunt căsătoriți din 2009 și au împreună trei copii, pe Carla (8 ani și jumătate), Vladimir (7 ani) și Tudor (4 ani). Soțul Mirelei Vaida, Alexandru Vaida, este director comercial în cadrul unei companii care fabrică și comercializează sisteme de uși și ferestre din PVC și geam termoizolant

Mirela Vaida locuiește într-o vilă, lângă pădure

La 41 de ani, Mirela Vaida se poate considera o femeie împlinită și în carieră, și în familie. Are un job bine plătit în trustul Intact, lucrează la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, are contracte publicitare, dar nu și-a neglijat niciodată viața de familie.

Mirela Vaida este o mămică implicată, iar oaza ei de liniște este acasă, alături de soț și de cei trei copii. În 2019 s-a mutat în casă nouă, la marginea pădurii Snagov, așa că din curte, dar și de la fereastră are o priveliște superbă.

„Ne-am mutat în casă nouă. Casă mare, 5 camere, spațioasă, luminoasă, teren mult, să alerge iezii, mânzii și copiii. Pădurea e imediat lângă noi, adică ne pică în curte, vedem căprioare dimineața și porci mistreți.

E liniște totală”, povestea Mirela pe blogul ei. Vedeta a tot publicat imagini din curte și din casa ei și nu face un secret din faptul că are o viață de cinci stele.

Mirela Vaida, impresii despre Disneyland Paris

Înainte de vacanța din Italia, Mirela Vaida și familia ei au petrecut o vacanță la Disneyland Paris, de dragul copiilor. „Ne-am întors aseară de la Disneyland Paris. Eu mai fusesem în luna de miere, în urmă cu 15 ani, dar acum m-am întors acolo în ipostaza de mamă cu trei copii.

Dincolo de aglomerația peste măsură, de zecile, poate sutele de mii de turiști zilnic, de cozile interminabile, de timpii mari de așteptare, de prețurile exagerate la orice, Disneyland este o experiență în sine.

Am înțeles, și nu e prima oară când simt asta, că oamenii pot coexista pașnic dacă sunt lăsați în pace, indiferent de rasă, de religie, de culoarea pielii, de cultură, de continent. Am văzut indieni, africani, mexicani, arabi, chinezi, europeni, evrei, americani, thailandezi comunicând unii cu ceilalți, fără să își știe limba, respectându-se unii pe alții, stand la aceleași cozi, bucurându-se de aceleași povești pentru copii, făcând cu mâna mascotelor Disney, aclamând, aplaudând artificiile, răbdând toanele copiilor lor, pentru că, dincolo de orice diferență de cultură, rasă, limbă sau religie, ei, toți, aici, erau PĂRINȚI!

Fiecare, mai bun, mai vulnerabil, mai înțelegător, mai răbdător și mai fericit lângă copiii lor… Asta a fost prima lecție de zilele astea!

Apoi, la întoarcerea în țară, am călătorit în același avion cu două cele mai mari campioane ale României: Elisabeta Lipa și Simona Halep.

Am stat împreună tot atât de mult, că sa așteptăm bagajele! Asta a fost a două lecție: despre modestie! Pentru că performanța sportivă, dincolo că modelează corpul și mintea, formează caracterul!

Le-am strâns mâna, au făcut poze cu copiii, am așteptat cuminți bagajele și le-am mulțumit că, datorită lor, România apare pe hartă!”, a scris Mirela, pe Instagram.