Mihai Voropchievici horoscop rune pentru luna Iulie 2023!

17251

Mihai Voropchievici dezvăluie runa pentru luna iulie 2023!

Care e sfatul general de care trebuie să țină cont cele 12 semne ale horoscopului? Nicio zodie nu scapă de acest îndemn, venit din partea maestrului runelor.

Maestrul runelor anunță o lună extrem de interesantă. Runa pentru luna iulie 2023 vine cu lucruri extrem de interesante pentru toate zodiile!

„Pentru că suntem în a șaptea lună, luăm a șaptea rună. Ce credeți că spune runa pentru luna iulie? E nemaipomenită. Cred că nu am tras niciodată o rună pentru o lună din an care să fie atât de grozavă și atât de benefică. I-auziți ce spune: Sunteți sfătuiți să dați la o parte toate problemele, toate grijile legate de trecut.

Pregătiți-vă pentru o lună mult mai bună decât iunie. Ne debarasăm de toate grijile, problemele, necazurile și mergem și ne distrăm. E o lună super-benefică pentru toată lumea, dar cu condiția să lăsăm necazurile la o parte, să ne detașăm. Ne spălăm creierul de toate necazurile și problemele”, anunță Mihai Voropchievici.

Cum încep zodiile luna iulie
Cum vor începe zodiile, luna iulie? Ei bine, în primele două zile avem o rună diferită pentru fiecare din cele 12 semne ale horoscopului european. Care este runa pentru început de iulie, așadar, pentru fiecare nativ.

BERBEC

Berbecii, în primele două zile ale lui iulie 2023, trebuie să țină cont de anumite aspecte. Trebuie să se impună mai mult ca să își consolideze poziția în societate.

TAUR

Taurii ar face bine să se calmeze, să încerce să se liniștească mai mult. Începutul lui iulie nu e bun pentru susținerea unor bătălii, scandaluri.

GEMENI

Gemenii caută noutatea la debutul următoarei perioade. Runa lui iulie 2023 arată pentru nativii de aer că își schimbă domiciliul sau locul de muncă.

RAC

Racii trebuie să schimbe tactica în rezolvarea anumitor probleme. Nu e indicat să facă totul la fel ca până acum.

LEU

Runa pentru iulie 2023 le spune Leilor că pot rezolva o problemă stringentă doar dacă vor comunica și vor accepta sfaturile membrilor familiei.

FECIOARĂ

Fecioarele au parte de protecție divină la începutul lui iulie 2023. Au parte de clipe grozave, de răsfăț astral.

BALANȚĂ

Balanțele devin misterioase
Balanțele sunt un pic mai misterioase. Se învăluie într-un aer de mister. Au niște scopuri de atins, au niște țeluri importante în minte.

SCORPION

Scorpionii vor avea parte de o suită de schimbări majore pe 1 sau chiar pe 2 iulie.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii a runa ideală pentru iulie 2023! Pentru nativii de foc urmează o perioadă plină de belșug. Iulie 2023 începe cu îndeplinirea tuturor dorințelor.

CAPRICORN

Capricornii nu au cea mai bună rună. Ei trebuie să se înarmeze pentru greutăți.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii nu trebuie să se întindă mai mult decât le e plapuma. Forțarea norocului va fi în defavoarea lor.

PEȘTI

Peștii sunt cam certăreți, cam puși pe harță. Lucrurile se cam complică.