Mihai Voropchievici Horoscop Rune. Balanțele au o săptămână superbă, Săgetătorii sunt in centrul atenției

1171

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 26 iunie – 2 iulie 2023.

Află din rândurile care urmează ce ți-au pregătit astrele în zilele viitoare!

BERBEC

Nativii din zodia Berbec are o carte negativă pentru săptămâna următoare. Adică are multă furie, caută dispute, se simte cu orgoliul rănit, are o stare nervoasă, e foarte tensionat. Și totul din cauză că o anumită situație îl bulversează total.

Furtuna care va veni se va domoli numai cu condiția ca Berbecii să își controleze starea și, pe cât posibil, să se calmeze.

TAUR

Nativii din zodia Taur intră într-o situație mai instabilă. Este o săptămână cu bune și cu rele, cu suișuri și cu coborâșuri. Suișurile se referă la pasiunea lor, fiind firi pasionale, au sentimente exclusive și dau dovadă de posesivitate, de gelozie.

Sunt duri în relațiile cu cei din jur, fie profesionale, fie amicale. Vor avea zile cu dorință mare de a manevra banii. Nu vă speriați, toate lucrurile vor fi bune doar veți știi să vă controlați starea de spirit și tensiunea interioară.

GEMENI

Nativii din zodia Gemeni au o carte mai puțin pozitivă, previziunea este mai dureroasă. Tind să își facă iluzii și se lovesc de niște oameni cu rea credință, unii chiar vă ignoră, nu vor să stea de vorbă cu voi pentru că se simt ei trădați. Nu au primit explicațiile la întrebările puse și, din această cauză, Gemenii se vor simți prizonierii unei situații în care nu pot face mare lucru, pentru moment.

Săptămâna este tensionantă și trebuie să faceți un bilanț intimă să vedeți unde ați greșit, ce comportament ați avut față de cei din jur, ce anume a dus la aceste lucruri enumerate.

RAC

Nativii din zodia Rac vor avea o săptămână visătoare, în care amintirile din trecut persistă. Încearcă să fie mai pasivi la acțiunile celor din jur, să se ocupe mai mult de familie și să viseze lucrurile care să-l ajute să înțeleagă ce se întâmplă zilnic.

Există o astfel de tehnică și toți Racii vor alege, undeva, din noianul acesta de frământări, semnificația cea mai potrivită pentru unul din aceste simboluri: visare, amintiri, trecut, pasivitate, familie. În funcție de asta, vor găsi rezolvarea contextului respectiv. E musai să vă liniștiți!

LEU

Nativii din zodia Leu sunt în continuare în căutări, dar au ceva pozitiv. Au găsit, undeva, ca profesie, un loc bun de muncă. De aici vor avea, vor începe, noi acțiuni pe care ei și le doresc. Leul fără acțiune nu poate să lucreze.

Dar, făcând schimbarea aceasta, acționând benefic pentru el, va avea parte și de o realizare materială pozitivă. Nu o sumă care să îl dea afară din casă, dar ceva destul de semnificativ.

FECIOARĂ

Nativii din zodia Fecioară au o carte mai dificilă, e o situație pe care a avut-o, prin care a trecut, dar se termină. A scăpat de această situație și, automat, se impune o transformare: trebuie să ieșiți cu capul sus!

Nu vă speriați că ceva s-a sfârșit și, chiar dacă a fost un eșec, asta nu înseamnă că voi ați capitulat. Sunteți o zodie ambițioasă, puternică, și veți știi cum să rezolvați ca să ieșiți în câștig de cauză.

BALANȚĂ

Nativii din zodia Balanță vor avea parte de soare pe strada lor, au parte de o carte bună care aduce simbolistica reușitei și a fericirii. Vă veți afirma la locul de muncă și acasă, vă vor fi recunoscute merite și, totodată, se va clarifica fericit o situație care v-a bulversat. Veți avea mare vitalitate, debordați de energie, iar acest lucru vă va aduce succes, mai ales în artă, dacă sunteți creativ.

Balanțele sunt mari iubitoare de frumos, de armonie, și se ocupă cu artele. Veți avea mult de câștigat, dar cu o condiție: lăsați creativitatea din voi să iasă la iveală!

SCORPION

Nativii din zodia Scorpion au o săptămâna în care comunicarea și schimbul de idei sunt foarte importante. Pot apărea și schimburi de mărfuri dacă sunteți afaceriști sau chiar o scrisoare, un telefon, care vă va obliga să faceți o deplasare.

Călătoria va fi benefică pentru voi, în cazul în care nu ați mai fost undeva, pe la frați, rude, părinți. Este o reuniune de familie în care bucuria revederii va fi la cote înalte. Veți împărți bucuria de acasă și cea din afaceri.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii îl au pe Wunjo. Ei sunt norocoșii săptămânii. Nativii din zodia Săgetător vor demara o acțiune nouă, după ce au avut o săptămână leneșă. Tinerii au șansa să cunoască un partener de vârsta lor într-un cadru distractiv, unde voi veți avea o energie combativă nemaipomenită și veți fi primii, vârful de lance.

Veți fi în centrul atenției și asta este o șansă mare de a vă lansa în societate. Doamne ajută! Și asta nu numai pentru nativii tineri și foarte tineri, ci și la cei care au trecut de 40-50 de ani.

CAPRICORN

Nativii din zodia Capricorn au o perioadă în care se ocupă de toate misterele, secretele, pe care încă nu le-a aflat, dar le vrea. Trebuie să dea dovadă de răbdare, receptivitate și de o gândire pozitivă.

Va trebui să fie mai gentil, puțin mai serviabil, amabil, lucruri benefice care vă vor îndrepta atenția către o ieșire în natură, după cum spune horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici, perioada 26 iunie – 2 iulie.

VĂRSĂTOR

Săgetătorii îl au pe Wunjo. Ei sunt norocoșii săptămânii. Nativii din zodia Vărsător vor avea o activitate profesională reușită în urma unei acțiuni începută recent, nouă. Căutați să nu mai stați în cuibul vostru de leneși, de trândăveală, și veți ieși la niște întâlniri, la inițiativa altor persoane. Propunerile primite vor aduce o realizare materială pozitivă pentru Vărsători.

PEȘTI

Nativii din zodia Pești vor avea o perioadă foarte bună, un echilibru bun, vor fi stăpâni pe situație. Se anunță o călătorie în jurul casei sau în țară, iar cei care au colaborări externe pot ajunge în străinătate. În plecările voastre veți da de descoperiri pasisonale, pentru că voi mereu căutați dragostea.

Înaintați cu siguranță și, datorită ei, veți avea succes și veți putea semna un contract benefic pentru voi. Veți avea o săptămână mai bună decât cea precedentă!