Mihai Voropchievici horoscop rune 3-9 iulie 2023. Scorpionii dau lovitura, Leii încep o nouă viață

10412

Horoscop rune 3-9 iulie 2023. Mihai Voropchievici oferă cele mai interesante previziuni astrologice pentru fiecare zodie. Cum va fi săptămâna?

Horoscop rune 3-9 iulie 2023. Mihai Voropchievici oferă cele mai așteptate predicții. Maestrul runelor vine cu previziunile pentru următoarea săptămână, unele care se anunță destul de tari.

Horoscop rune 3-9 iulie 2023. Previziunile lui Mihai Voropchievici

BERBEC

Berbecii vor primi vești bune. S-ar putea să primească un cadou surpriză sau o sumă de bani importantă.

TAUR

Taurii sunt pregătiți să susțină o mică bătălie. Au ceva de rezolvat. Sunt multe probleme care nu s-au rezolvat cum era normal. Runa îi anunță că nu trebuie să fie îngrijorați. Cu sau fără bătălie, vor câștiga în mod sigur.

GEMENI

Gemenii, în intervalul 3-9 iulie, sunt sfătuiți să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Trebuie să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună.

RAC

Racii sunt sfătuiți să rămână în așteptarea unei schimbări foarte importante acasă, cât de curând, chiar de pe 3 sau 4 iulie 2023.

LEU

Leii sunt gata de o viață nouă. Primesc un soi de revigorare. E o renaștere care cuprinde planul disponibilităților fizice, cât și psihice. Vor intra într-o viață nouă și asta e fantastic de bine pentru ei.

FECIOARĂ

Fecioarele trebuie să schimbe tactica
Fecioarele au o atenționare. Ele, de obicei, sunt singurele care își inițiază planurile. Este cazul să abordeze altfel problemele care sunt în interesul lor. Trebuie să schimbe tactica. Acolo unde au fost prea blânde, trebuie să fie mai prompte. Acolo unde au fost prea agitate sau grăbite, trebuie să procedeze invers, să ia totul pas cu pas, să fie mai calme.

BALANŢA

Balanțele primesc o indicație foarte interesantă. În sfârșit, pot găsi rezolvarea unei probleme doar angajând o discuție sinceră cu cei din familie. Așadar, nativii de aer trebuie să își deschidă sufletul în fața apropiaților, să nu ascundă lucrurile care îi frământă.

SCORPION

Scorpionii sunt preveniți că vor da lovitura. Se va produce, în cazul lor, un salt calitativ și rapid. Se bucură de niște reușite care de multe ori le-au fost refuzat. Este una din acele săptămâni magice pentru ei, una din cele mai bune de până acum, în acest an.

Vărsătorii au parte de fertilitate și belșug

SĂGETĂTOR

Săgetătorii nu mai au chef de nimic. Runa îi sfătuiește să își facă bagajele. Astrele le anunță o călătorie. Prin excelență, ei sunt niște oameni liberi.

CAPRICORN

Capricornii trebuie să știe că e aproape o certitudine că o anumită persoană care se gândește la ei le va trimite un cadou minunat. Acest dar le va însenina săptămâna. E un cadou cu totul special, o surpriză la care nu se așteptau.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii, versatilii zodiacului, au un simbol interesant: simbolul fertilității și al belșugului. Peste puțin timp, visele lor se vor îndeplini. Cei care își doresc să își mărească familia, au acum toate datele favorabile. Astrele sunt de partea Vărsătorilor care au astfel de dorințe.

PEŞTI

Peștii sunt cam nerăbdători. Runa îi atenționează să nu se grăbească, să nu forțeze mâna norocului. Surprizele sunt pentru cei care știu să aștepte. Graba strică treaba, după cum spune și un proverb românesc. Totul se poate rezolva cu tact și atenție, nu în pripă!