Mihai Voropchievici Horoscop rune 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Racii au o săptămână plină de reușite, Taurii încep o viață nouă

11245

Horoscop rune 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Mihai Voropchievici dă cele mai tari vești pentru cinci zodii în săptămâna următoare.

Horoscop rune 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Mihai Voropchievici aduce vești bune pentru cinci zodii de săptămâna viitoare. Cine sunt cei mai norocoși nativi și cine va avea parte de schimbări majore?

Horoscop rune 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Mihai Voropchievici anunță o viață nouă pentru Taur

BERBEC

Berbecii trebuie să fie pregătiți pentru o suită de schimbări majore și asta cât de repede, de luni, marți. E adevărat că ei sunt pregătiți pentru orice pentru că sunt o zodie de Foc și sunt în mișcare, dar să vedem și ce va veni asupra lor, spune Mihai Voropchievici.

TAUR

Taurul în săptămâna următoare e pregătit să înceapă o viață nouă. Se anunță un soi de revigorare sau chiar renaștere în toate planurile, atât cele fizice cât și cele psihice. Posibil și financiar să apară ceva, adaugă Mihai Voropchievici.

GEMENI

Gemenii în schimb primesc un sfat din partea numerologului. Trebuie să nu forțeze mâna norocului, să aibă răbdare și să nu acționeze la primul impuls. Toate surprizele pentru săptămâna următoare sunt pregătite doar pentru cei care știu să aștepte, subliniază Mihai Voropchievici.

LEU

Leul ar fi bine să nu călătorească
Leul este sfătuit să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante. Acești nativi trebuie să fie pregătiți pentru o schimbare care vine chiar de săptămâna viitoare.

RAC

Racul face un salt calitativ în existența sa. Vine o săptămână cu efecte pozitive pentru acești nativi, adaugă Mihai Voropchievici.

FECIOARĂ

Pentru Fecioară, numerologul anunță o săptămână de comunicare, cu o multitudine de mesaje.

BALANŢA

Balanța primește un mesaj dublu. Acești nativi trebuie să se relaxeze și să nu își mai facă probleme, deoarece o persoană apropiată se bucură în săptămâna următoare de o sănătate excelentă, deci nu e loc de griji.

SCORPION

Scorpionul trebuie să își facă bagajele. Se anunță o călătorie pentru acești nativi, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.

SĂGETĂTOR

Săgetătorul va avea parte de o bătălie furtunoasă cu cei din jurul ei. Runa însă le dă un sfat. Acești nativi trebuie să rămână calmi, având în vedere că lucrurile se vor aranja într-un final

CAPRICORN

Capricornul are simbolul dragostei, adaugă Mihai Voropchievici. Nativii care nu sunt încă într-o relație, s-ar putea să cunoască o dragoste nouă, pasională.

VĂRSĂTOR

Vărsătorul pe de altă parte vrea să facă două schimbări importante. Acești nativi se pot muta într-o casă nouă sau să își schimbe serviciul. Pe de altă parte, runa le spune că vor acționa favorabil, indiferent de decizia pe care o vor lua.

PEŞTI

Peștele intră în zona misterului. Aura lor e învăluită în mister, iar misterul e transmis și celor din jur. Acești nativi vor fi dificil de abordat, dar și de înțeles în săptămâna care urmează. Mihai Voropchievici spune că Peștii nu trebuie deranjați.