Mihai Voropchievici Horoscop rune 21-27 august 2023. Gemenii si Peștii au protecție divină, Taurii primesc bani

11922

Horoscop rune 21-27 august 2023: Mihai Voropchievici oferă cele mai așteptate predicții ale momentului. Ce ne aduc astrele

Previziunile lui Mihai Voropchievici

BERBEC

Berbecii sunt anunțați că trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în familie, în societate, dar și la serviciu. Făcând asta, vor triumfa.

TAUR

Taurii, în schimb, sunt preveniți că vor primi vești bune. S-ar putea să primească un cadou surpriză sau o sumă de bani importantă.

GEMENI

Gemenii au o săptămână de protecție totală. Îi va face să se simtă în siguranță. Runa îi va proteja de toate forțele malefice care îi înconjoară în Univers.

RAC

Racii sunt sfătuiți să aibă un pic de răbdare. Cu alte cuvinte, să nu forțeze mâna norocului. Surprizele plăcute sunt pregătite pentru cei care știu să aștepte.

Fecioarele încep o nouă viață

LEU

Leii pot găsi răspunsul la problemele care îi frământă, cu condiția să angajeze o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Mobilizarea se face nu individual, ci cu cei din jurul tău. Deci, Leule, mobilizează-ți și rudele, familia, prietenii

FECIOARĂ

Fecioarele sunt pregătite să înceapă o viață nouă, un soi de revigorare sau renaștere în toate planurile și fizice, și psihice, și financiare, și amoroase. Viața nouă vine sub toate auspiciile fericite pentru ele.

BALANŢA

Balanțele au o perioadă care nu e nemaipomenit de favorabilă. Sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Să fie atente la cum acționează, pe ce dau banii, cu cine au de vorbit, ce au de vorbit

SCORPION

Scorpionii au o săptămână care semnifică fertilitate și belșug. Peste puțin timp, visele lor se vor îndeplini. Au o săptămână fericită din toate punctele de vedere.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii sunt atenționați că urmează să susțină o mică bătălie. Tot runa le spune că nu trebuie să fie îngrijorați, deoarece tot ei sunt cei care câștigă.

CAPRICORN

Truditorii, Capricornii, se înconjoară de o aură de mister. Pur și simplu, nu vor să comunice cu cei din jur, să spună ce frământări au, ce neîmpliniri au, să spună ce au pe suflet. Nu le cer nici sfatul celor din jur. E bine să nu încercați să îi deranjați, căci vor fi tăioși cu voi.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii nu stau nici ei bine săptămâna viitoare. Au nevoie de forță, tărie, să fie curajoși, rezistenți, puternici. Au o săptămână mai complicată, cu lucruri mai puțin plăcute.

PEŞTI

Peștii, cum sunt obișnuiți, le au pe toate. Le-a ieșit runa Wunjo! Ei beneficiază de aportul incontestabil al celei mai puternice rune. Au de câștigat pe toate planurile.