Mihai Voropchievici Horoscop rune 18 – 24 septembrie 2023. Racii si Capricornii au protecție divină

10236

Horoscop rune 18-24 septembrie 2023. Mihai Voropchievici face cele mai așteptate previziuni astrologice, Ce zic runele pentru zodii?

Horoscop rune 18-24 septembrie 2023. Mihai Voropchievici aduce cele mai interesante previziuni astrologice pentru următoarele șapte zile. Urmează o perioadă plină de încărcătură emoțională pentru multe semne zodiacale.

Horoscop rune 18-24 septembrie 2023. Mihai Voropchievici face previziunile momentului

BERBEC

Berbecii să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante în curând. Așadar, schimbarea nu vine la locul de muncă ori în exteriorul locuinței, ci chiar în mediul în care aceștia trăiesc.

TAUR

Taurii, chiar la începutul săptămânii, vor afla un adevăr atât de important că le poate marca sau schimba viața. Perioada vine cu un marcaj, cu un adevăr extraordinar de important. Adevărul va fi în conformitate cu faptele lor.

GEMENI

Gemenii au decis că sunt pe punctul să se mute ori din casă, ori din serviciu. Vor acționa foarte favorabil pentru ei într-o problemă care îi preocupă. Rămâne la latitudinea lor ce schimbare fac, unde se mută.

RAC

Racii, în săptămâna care vine îl are pe Wunjo. Racii câștigă pe toate planurile. Sunt multe lucruri bune de enumerat pentru ei, așa că să se bucure de tot ce le oferă viața. Toate sunt pe drumul cel bun.

LEU

Leul, în schimb, trebuie să fie foarte atent, extrem de prudent deoarece e pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Sfatul runei este să își ia măsurile de precauție pentru a depăși perioada asta complicată.

FECIOARĂ

Fecioarele au o săptămână de mobilizare totală a forțelor pentru a-și consolida poziția în familie, în societate și la serviciu. Dacă vor face aceste lucruri vor ieși câștigătoare. Dau dovadă de istețime și ceva răbdare. Iau hotărârea cea mai bună după o atentă analiză.

BALANŢA

Balanțele sunt în culmea fericirii, mai ales cele tinere și cele care au cupluri fără copii. Au semnificația fertilității și a belșugului. Peste puțin timp, visele lor se vor împlini.

SCORPION

Scorpionii primesc o atenționare. Este cazul să abordeze altfel problemele care îi interesează. Cu alte cuvinte, să schimbe tactica. Nu e atât de complicat, știu să o facă.

SĂGETĂTOR

Săgetătorul primește un sfat foarte important: trebuie să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Săptămâna va fi mult mai bună, după niște perioade confuze, ambigue, cu multe încurcături.

CAPRICORN

Capricornii au protecție divină. Vor fi în siguranță. Runa îi protejează de toate forțele malefice care există în Univers. Totul va fi bine în viața lor. Pentru

VĂRSĂTOR

Vărsători, avem o veste extraordinară. Vor da lovitura și se va produce un salt calitativ, rapid în existența lor. Vor obține locul întâi sau o medalie de aur în ce își propun.

PEŞTI

Peștișorii primesc un mesaj dublu: sunt sfătuiți să se relaxeze și apoi să nu își mai facă griji pentru cineva apropiat. Acea persoană se bucură de o sănătate excelentă.