Mihai Albu, despre motivul divorțului de Iulia Albu. Nimeni nu știa acest amănunt despre relația lor VIDEO

1464

Mai sincer și deschis ca niciodată, Mihai Albu a împărtășit detalii cutremurătoare despre cele mai dificile momente din viața sa. Designerul a abordat subiectul sensibil al divorțului de Iulia Albu și a dezvăluit informații remarcabile despre procesul de separare. Iată detaliile!

Mihai Albu, despre motivul divorțului de Iulia Albu

Invitat recent la emisiunea „În Oglindă”, gazduită de Mihai Ghiță, celebrul designer Mihai Albu și-a deschis sufletului și a vorbit fără ezitări despre viața sa, despre momentele fericite, dar și cele dificile.

Unul dintre subiectele abordate în dialogul lor a fost divorțul de Iulia Albu, mama fiicei sale, care a fost un subiect mediatizat intens în presa mondene acum câțiva ani.

Mihai Albu a dezvăluit că problemele în relația lor au început să apară în momentul în care fosta sa soție a decis să adopte un animal bizar de companie: o găină. Acest lucru a deranjat designerul, deoarece a simțit că modul în care Iulia Albu a ales să se prezinte în spațiul public s-a schimbat, iar ambiția ei a devenit din ce în ce mai importantă, lăsându-l să se întrebe dacă acest lucru a depășit importanța scopului comun al relației lor de a fi soție și soț.

În cele din urmă, divorțul a fost inevitabil, iar Mihai Albu a ales să vorbească deschis despre aceste aspecte, arătând că relațiile pot fi complicate și că este important să existe o comunicare sinceră și deschisă pentru a depăși provocările vieții.

„Da, clar, de asta am și divorțat. Ăla a fost motivul divorțului din punctul meu de vedere. Motivul pentru care ne-am separat a fost că avea o găină, a venit cu o găină acasă, un an am stat cu ea. Mă rog, atitudinea, ieșitul în evidență, așa a fost, nu neapărat a fost o a treia persoană, certuri, pur și simplu. Mă jenau aparițil”, a spus designerul, la emisiunea „În Oglindă”.

Un alt moment tensionat în cadrul mariajului lor a avut loc cu ocazia participării la o gală a Premiilor Gopo:

„Eu am fost invitat la acea gală, pentru că am creat încălțămintea pentru 24 de actrițe, unele au și câștigat premiul, nu ea a fost invitată și ea…da, m-a deranjat, aveam foarte mulți prieteni, colegi actori care mi-au reproșat apariția ei, a fost stânjenitor pentru mine să dau explicații pentru ținuta și apariția ei, eu aș fi văzut..să fim la același nivel, să ne prezentăm..pe un picior de egalitate, nu așa, în sfârșit, m-a deranjat.

I-am spus atunci că m-a deranjat și nu a contat pentru ea. Sunt momente pe care le-am trăit și le-am perceput eu într-un fel, pe mine acele evenimente în care recunosc că mi-a fost jenă de prieteni, de profesori, de rudele mele, la care luni de zile a trebuit să dau explicații, după o apariție de genul, neștiind ce să spun. ”Ce s-a întâmplat cu nevasta ta, de ce umblă cu o găină?”.

Mihai Albu, despre fiica lui: „Mi-ar fi plăcut să aibă mai multe calități de la mine”

Cu toate provocările întâmpinate, designerul nu își regretă mariajul cu Iulia Albu dintr-un singur motiv, fiica lor pe care o iubește enorm și în care vede o mulțime de calități:

„Bineînțeles că ar fi fost viața mea diferită, nu știu dacă în bine sau în rău. Având în vedere că avem un copil pe care îl iubesc nespus, sigur că nu regret, pentru copil, că nu ar fi fost, e un copil deștept, frumos, multe calități. Mi-ar fi plăcut să aibă mai multe calități de la mine sau familia mea, dar nu avem foarte mult timp împreună. Și bunicii fetei mele sunt destul de implicați și îmi place de ei cum o educă.

Mama a crescut-o primii trei patru ani, mama a stat cu ea, după cât s-a mai permis..acum mama nu mai e atât de prezentă activ, mama are nevoie de îngrijire. Eu am grijă de ea, stă cu mine, ea nu se mai poate întrețină, singură nu mai poate face niciun pas, are 96 de ani. S-a dedicat educației mele, fără nicio reținere până la epuizare..eu mă simt dator față de mine să o îngrijesc cât se poate de mult, nu aș concepe să o duc la azil. Mi-e greu, recunosc, dar mă descurc. E cineva cu ea cât eu nu sunt, e îngrijită, este bine.

Am o relație acum de care sunt încântat. Nu am schimbat reguli, nu mă simt vinovat în niciun fel în fostele mele relații, dar cea în care am fost și căsătorit nu mi-am cam găsit nicio parte de vină, eu nu am ce schimba. Persoana de lângă mine trebuie să îmi împărtășească valorile și să fie armonie”.