Mihaela Bilic prezintă o DIETĂ DE SLĂBIRE ȘOC: „Cu cât ai mai multe kilograme, cu atât e mai spectaculoasă slăbirea” În 6 luni scapi de 30 de kilograme!

1100

Mihaela Bilic a dezvăluit secretul siluetei perfecte. Celebra nutriționistă propune un regim prin care poți slăbi 30 de kilograme în 6 luni, fără să fie nevoie de intervenții chirurgicale.

Regimul propus de Mihaela Bilic se adresează în special persoanelor care au peste 120-130 de kilograme și care se gândesc să apeleze la operația de micșorare a stomacului.

Nutriționista este de părere că înainte de a ajunge pe masa de operație, oamenii pot încerca o dietă care dacă este respectată cu strictețe poate oferi rezultate spectaculoase. Nu doar cei care au probleme grave cu kilogramele în plus pot ține această dietă, ci și persoanele care au nevoie să slăbească mai puțin. Singura diferență este durata regimului.

Este recomandat ca dieta să fie ținută până în momentul în care se ajunge la greutatea ideală, urmând ca după să fie adoptat un stil de viață sănătos, echilibrat și care să facă posibilă păstrarea rezultatelor obținute anterior.

“Haideți să facem dieta omului sărac care mănâncă ciorbă de două ori pe zi. În 6 luni de zile eu cred că slăbești 30 de kilograme.

Înainte să vă duceți să faceți facila operație de tăiere a intestinului, faceți această experiență, voi pentru voi. În psihologie se spune că perseverența trebuie să fie de 100 de zile că doar atunci se presupune că e schimbare.

Încercați cu două ciorbe pe zi și o cafea cu lapte dimineața și veți slăbi mai mult de 30 de kilograme în 6 luni. Cu cât ai mai multe kilograme, cu atât e mai spectaculos.

Important este ca după ce ai slăbit să rămâi acolo.“, a spus Mihaela Bilic în emisiunea “Marius Tucă Show”, potrivit descopera.ro.

Dieta prin care se pot slăbi până la 30 de kilograme în 6 luni are la bază ciorbele, indiferent de felul în care sunt preparate. Dimineața se consumă o cafea, iar la prânz și seara ciorbă.

In Romania orice gospodina stie ca nimic nu satura mai bine si nu e mai economicos decat o oala de ciorba. Iar daca ati facut armata sau ati mancat la autoservire si voi stiti ce gust minunat are ciorba facuta la cazan:)

Ciorba este un fel de mancare complet si echilibrat. Avem in ea legume, paste fainoase/orez sau cartofi, un pic de carne sau peste si muuuulta apa.

Ciorba hidrateaza, incalzeste si hraneste cu putine calorii. V-ati dat seama ca nu vorbesc de ciorba cu 2 degete de grasime la suprafata si nici de cea in care punem 4 linguri de smantana.

Fie ca e de legume sau are si carne, fie ca o mancati calda sau rece, fie ca e acra sau dulce, reconsiderati ciorba/supa in alimentatia zilnica.

E cea mai simpla forma de a consuma legume in cazul copiilor si batranilor, e facuta in casa de mana voastra si tine cateva zile.

Marele avantaj al ciorbei este faptul ca satura si tine burta plina timp de 2-3 ore.
Daca se urmareste ecografic timpul de golire al stomacului se observa o intarziere de 30% in cazul supei comparativ cu situatia in care alimentele ar fi consumate separat.

Deci supa tine de foame mai bine decat daca am manca o bucatica de carne cu legume si cartofi si am bea un pahar de apa.

Aceasta curiozitate nu a putut fi explicata, insa este un lucru cert: mixate intre ele, ingredientele din ciorba stau mai mult in stomac! Nu ne ramane decat sa profitam, daca tinem la silueta.

Va recomand cu drag o portie generoasa de ciorba aburinda, ca fel unic pentru oricare din mesele voastre. Si puneti langa ea si un ardei iute, intensifica arderile si accelereaza metabolismul cu 25% timp de 3 ore dupa masa:) Pofta buna!