Mesaje de „La Mulți Ani!” și urări deosebite pentru șefi

626

Atunci când vrei să trimiți mesaje de „La Mulți Ani!” pentru șefi, este posibil să ți se pară complicat. Totuși, ia în calcul că o urare amuzantă sau una venită din toată inima va fi apreciată de toată lumea. Dacă nu ai inspirație, iată câteva exemple de mesaje de la mulți ani pe care să le trimiți în astfel de ocazii:

Mesaje de la mulți ani pentru șefi

„În momentele speciale, ziua de naștere sau diverse aniversări ne dorim să trimitem un gând bun sau o urare persoanelor importante din viața noastră, fie că vorbim despre familie, prieteni, șefi sau colaboratori.”

„O zi frumoasă, plină de împliniri pe toate planurile și presărată cu mici surprize plăcute! Un călduros la mulți ani din partea echipei. La mulți ani și fie ca ziua de azi să vă aducă contracte semnate, întâlniri fructuoase, bani încasați și un final de program mai devreme, urmat de o întâlnire cu cei dragi, cadouri și petreceri!”

„Fie ca bucuria pe care ai răspândit-o de-a lungul timpului să se întoarcă la tine în această zi minunată. Îți doresc un sincer La mulți ani!”

„De ziua ta îți doresc fericire imensă și iubire din abundență. Fie ca toate visele tale să se transforme în realitate și norocul să îți bată la ușa în fiecare zi. La mulți ani!”

„La mulți ani, sănătate, fericire și bunăstare materială. Prefixul nou este doar un semn de maturitate, nu unul de întristare!”

Urări de la mulți ani pentru șefi

„Îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de sănătate, un veac plin cu bani și un tradițional La Mulți Ani!”

„Atât de multe urări, atât de multe zâmbete, multe memorii, dar prea puține cuvinte pentru o zi atât de importantă. La mulți ani!”

„Zboară în avionul ambiției, aterizează pe aeroportul succesului, fie ca viitorul tău să strălucească mereu. La mulți ani!”

„Sper că această zi să fie începutul celui mai măreț și minunat an din viața ta. La mulți ani!”

„Îți doresc o zi plină de bucurie și un an plin de veselie. La mulți ani!”

„Sper ca ziua ta să îți aducă tot ce e mai bun pentru sufletul tău! Îmi doresc ca ziua de azi să fie plină de surprize plăcute! La mulți ani!”

Mesaje deosebite pentru șefi

„Un sincer „La mulţi ani!” plin de gânduri bune, sănătate şi noroc! Să te bucuri de această vârstă frumoasă, iar realizările tale să crească tot mai mult pentru a-ţi răsplăti tot efortul depus! Să ai parte de o zi minunată! La mulţi ani cu multe gânduri minunate!”

„Pe lângă tradiționalele urări de sănătate, noroc şi dragoste, îmi doresc să ai parte numai de bucurii pe planul personal şi de realizări pe planul profesional! Sper să ai parte de o zi perfectă!”

„Visele de azi să devină realitate, speranțele de mâine împliniri, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu. La mulți ani!”

„Cu fiecare an care trece peste noi devenim mai înțelepți. Nu sunt sigur ce ai învățat anul acesta, dar știu că fiecare experiență te-a transformat în persoana care ești azi! La mulți ani!”

„Îți doresc să știi ce cauți în viață,să-ți dai seama când ai găsit ce ai nevoie și să ai norocul de a păstra ceea ce te face fericit/ă. La mulți ani!”

Mesaje amuzante de la mulți ani pentru șefi

„Acest mesaj nu conține grăsimi, colesterol sau aditivi. Este în întregime natural, dar conține mult, mult zahăr. Totuși, nu poate fi nici pe departe la fel de dulce că persoană care-l citește. Zâmbește și La mulți ani!”

„Cunoșți pe cineva căruia trebuie să îi trimit un mesaj de La mulți ani, vreo aniversare? Dacă știi de ceva petreceri, anunță-mă, pentru că nu am mai mâncat prăjituri de mult și îmi scade glicemia!”

„Ți-aș ura împlinirea tuturor dorințelor, dar mi-e teamă că, dacă se adeverește, la anu nu o să mai am ce să-ți doresc. La mulți ani!”

„Pentru ziua ta nu avem nevoie de o simplă brichetă, ne trebuie un aruncător de flăcări ca să aprindem toate lumânările alea! La mulți ani!”

Citate potrivite pentru aniversare

„Cu cât mai bătrân scripcarul, cu atât mai dulce melodia.”- Papa Paul al VI-lea

„Un diplomat este un om care își amintește întotdeauna ziua de naștere a unei femei, dar nu reușește să își aducă aminte câți ani împlinește.” – Robert Frost

„Aniversările noastre sunt pene din imensa aripă a timpului.” – Jean Paul Richter

„Bărbații sunt asemenea vinului. Unii se preschimbă în oțet, dar cei mai mulți dintre ei devin mai buni odată cu trecerea timpului.”- Papa Ioan al XXIII-lea

„Vârsta este un mare preț ce trebuie plătit pentru maturitate.” – Tom Stoppard

„Viața ar fi infinit mai fericită dacă ne-am naște la vârsta de 80 de ani și ne-am apropia treptat de cea de 18 ani.”- Mark Twain

„Înăuntrul fiecărei persoane vârstnice se află o tânără care se întreabă ce naiba s-a întâmplat!” – Jennifer Yane

„În cele din urmă, nu contează câți ani ai adunat în viață, ci câtă viață ai acumulat în ani.” – Abraham Lincoln.