Meryl Streep şi soţul ei Don Gummer s-au despărțit oficial după 45 de ani de căsnicie. Actrița a anunțat că aveau vieți separate de 6 ani

406

„Meryl Streep şi soţul ei Don Gummer s-au despărţit după 45 de ani de căsnicie”, anunţă People, potrivit news.ro.

Sâmbătă, PEOPLE a confirmat că Streep, 74 de ani, câştigătoare a trei premii Oscar, şi Gummer, 76 de ani, au încheiat discret partea romantică a relaţiei lor în urmă cu şase ani.

„Don Gummer şi Meryl Streep sunt separaţi de mai bine de 6 ani şi, deşi vor avea mereu grijă unul de celălalt, au ales vieţi separate”, a declarat un reprezentant al lui Streep pentru PEOPLE.

Deşi perechea nu a fost văzută public împreună de la Oscarurile din 2018, actriţa a purtat verigheta chiar vineri, 20 octombrie, la Premiile Princesa de Asturias din 2023, în Spania.

Asta după ce, pe 30 septembrie, Meryl Streep şi Gummer şi-au sărbătorit cea de-a 45-a aniversare a căsătoriei.

Don Gummer, un sculptor din Louisville, Kentucky, a cunoscut-o prin fratele lui Streep în 1978. În acel moment, ea deplângea moartea iubitului ei, actorul John Cazale, decedat din cauza unui cancer pulmonar.

Odată ce Streep l-a întâlnit pe Gummer, cei doi au avut o conexiune instantanee. S-au căsătorit doar şase luni mai târziu, acasă la părinţii ei.

De-a lungul anilor, nici Streep, nici Gummer nu au spus multe despre viaţa lor amoroasă, dar au fost fotografiaţi unul lângă altul uneori.

Streep şi Gummer au patru copii: fiul Henry şi fiicele Mamie, Grace şi Louisa.