Medana și Alin Oprea, pregătiri intense pentru nunta anului. Artistul și soția sa își vor jura iubire în fața Lui Dumnezeu. ”Avem emoții și așteptăm cu nerăbdare”

2006

Medana și Alin Oprea trăiesc unul dintre cele mai frumoase momente din viețile lor. Artistul și soția sa se pregătesc de nuntă, iar emoțiile sunt uriașe. Medana a vorbit, în exclusivitate pentru RomâniaTV, despre pregătirile pentru cel mai important eveniment din relația lor.

Anul 2023 este cel mai important de până acum pentru Medana și Alin Oprea. Artistul și frumoasa lui soție se vor căsători religios și își vor jura iubire veșnică în fața Lui Dumnezeu. Fiind amândoi două persoane credincioase, cununia reprezintă cea mai puternică treaptă din relație.

Într-un interviu exclusiv pentru RomâniaTV, Medana Oprea ne-a vorbit despre emoțiile care îi încearcă pe amândoi înainte de nuntă, dar și despre bucuria și recunoștința cu care așteaptă cel mai frumos eveniment din viețile lor. După o lungă suferință și un mariaj care l-a încercat pe artist, acum a răsărit soarele pe strada lui. Luminița de la capătul tunelului s-a arătat mai strălucitoare ca niciodată, iar viața l-a răsplătit pe deplin pe îndrăgitul artist.

”Ceva m-a făcut să cred încă de la începutul relației noastre că ea se va finaliza cu o nuntă. Ne-am și dorit amândoi asta, ce-i drept. Avem emoții și așteptăm acest moment cu nerăbdare. Alin este foarte prins cu evenimentele și de-abia după nuntă se va mai liniști puțin.

Cu toate astea am reușit să îl conving să plecăm într-un concediu zilele viitoare, unde vom petrece câteva zile în Saint Tropez, Nisa, Coasta de Azur și Monaco. Un fel de lună de miere în avans, până va urma luna de miere reală”, a declarat Medana.

Pregătirile nunții au început cu mai bine de două luni în urmă, iar evenimentul se anunță a fi nunta anului în showbiz. Aproximativ 500 de persoane le vor fi alături celor doi viitori miri, 100 dintre invitați fiind artiști, colegi de scenă de-ai lui Alin Oprea, dar și oameni de televiziune. Petrecerea va avea loc la într-unul dintre cele mai exclusiviste localuri din Capitală.

”Nunta va avea loc la Ambasad’ Or Events, o locație exclusivistă și poate cea mai frumoasă din România, unde povestea vieții noastre va deveni un vis împlinit. Invitații noștri vor avea parte de momente speciale, dar nu deconspir de pe acum surprizele”, a spus Medana Oprea.

Totuși, viitoarea mireasă ne-a dezvăluit că una dintre surprizele sale pentru invitați este alegerea domnișoarei și a cavalerului de onoare. Cei doi vor fi nimeni alții decât copiii Medanei, Daria și Darius, doi adolescenți extrem de frumoși, cu o educație aleasă.

”Copiii mei, Darius și Daria, îmi vor fi alături și chiar azi am avut parte de o mare bucurie. Fetița mea, Daria, de azi este liceană. A fost admisă la un liceu vocațional cu profil teologic și sunt foarte mândră de asta. Iar Darius tocmai a împlinit 17 ani, acum pe 4 Iulie, prilej cu care îi urăm LA MULȚI ANI și binecuvântări divine”, a declarat soția lui Alin Oprea.

Iar dacă vă întrebați cum vor arăta ținutele, ei bine, cei doi ne țin în suspans și ne dezvăluie doar că vom rămâne impresionați de alegerea lor.

Ținutele vor face ca nunta noastră să pară un basm desprins dintr-o poveste”, a declarat Medana, cu multă emoție.

De asemenea, soția lui Alin Oprea, frumoasa Medana, ne-a vorbit și despre nașii pe care i-au ales. Părinți spirituali le vor fi 8 perechi de nași. Aceștia sunt oameni extrem de importanți pentru ei, valoroși, pe care cei doi viitori miri îi respectă și îi apreciază profund.

”Avem nași de suflet, care reprezintă cu toții ceva special în viața noastră și care ne-au fost alături încă de la începutul relației.

Nașii sunt artiști, persoane publice și oameni de afaceri importanți: Maria Dragomiroiu & Bebe Mihu, Doinița & Ionuț Dolănescu, Sorina Pintea & Ovidiu Goga, Carmen & Ion Petrescu(Axinte), Mirela & Elvis Năsturică, Doina & Pavel Hălmăjan, Mihaela & Daniel Moldovan, Iuliana & Ninel Alexandru”, ne-a mai declarat Medana Oprea.