Maria Constantin a dezvăluit adevăratul motiv pentru care și-a pus implanturi mamare

2811

Maria Constantin (33 de ani) și-a pus implanturi mamare. Cântăreața a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a apelat la această intervenție estetică.

În platoul emisiunii Xtra Night Show, interpreta de muzică populară a vorbit despre ce a motivat-o să-și opereze sânii, despre simptomele post-operatorii, dar și despre fosta ei relație cu Dacian Varga.

Maria Constantin a dezvăluit adevăratul motiv pentru care și-a pus implanturi mamare

„Am considerat că nu am fost compatibili”, a spus despre fosta relație. „Am stat un an, dar am văzut că nu suntem pe aceeași lungime de undă. Eu veneam și dintr-o relație în care toată lumea era împotriva mea. (…)

Chiar nu îmi doream o relație, a fost așa: «hai să încerc». Iar apoi am decis să oficializez totul când voi găsi omul potrivit, și uite că l-am găsit, e ca și luat”, a mărturisit Maria Constantin. În prezent, solista formează un cuplu cu Robert Stoica.

„Noi femeile sperăm întotdeauna la acea dragoste perfectă din filme. Iată că eu mi-am găsit-o, până la urmă”, mai spunea Maria la începutul anului acesta. În relația cu Robert, interpreta de muzică populară a fost cea care a făcut primul pas.

„Eu am fost cea care și-a luat inima în dinți și a fost pe sistemul: «Mă placi sau nu mă placi?»”, a mărturisit Maria în emisiunea Teo Show. Maria și Robert s-au cunoscut la un eveniment.

La Xtra Night Show, Maria a dezvăluit de ce și-a pus implanturi. „Eu voiam doar o ridicare, dar medicul mi-a zis că nu se poate doar atât. Am zis bine, hai să merg pe mâna ta. Dacă medicul nu îmi era prieten, nu cred că aveam încredere. Aveam un complex de acum 11 ani, nu puteam purta rochii fără sutien, se vedea inestetic.

Am ales să fac [operația] în perioada asta pentru că, dacă tot nu sunt spectacole, am avut timp să mă recuperez. Nu am avut dureri, doar în prima zi, o presiune pe piept. A fost o operație complicată, dar nu am avut dureri după, m-am recuperat rapid.

Nu am avut probleme pentru că am și respectat strict toate indicațiile medicului. Nu am voie 6 luni sală, nu am avut voie să fumez. Și cu sexul a fost o mică problemă, dar am trecut peste acea etapă, chiar dacă a fost greu pentru mine”, a declarat Maria Constantin, la Xtra Night Show, potrivit Spynews.

Artista a mai fost căsătorită în trecut de două ori

Maria Constantin a fost căsătorită de două ori. Prima oară cu interpretul de muzică populară Ciprian Tapotă. Fosta perechea și-a oficializat relația în anul 2007 și are împreună un fiu, Codrin (10 ani).

Ulterior, solista s-a căsătorit cu regretatul om de afaceri Marcel Toader. Cei doi au divorțat în luna ianuarie a anului 2018. Fostul jucător de rugby s-a stins din viață în august 2019, în urma unui stop cardiac.

Cine este iubitul Mariei Constantin și cu ce se ocupă

Chiar dacă trăiește o frumoasă poveste de dragoste dar, artista s-a ferit să-și expună iubitul, cu trei ani mai tânăr, până recent, când a postat o fotografie cu el. Iată cine este iubitul Mariei Constantin!

Robert Stoica are afaceri imobiliare și o pensiune în Argeș, iar el și iubita lui sunt nedespărțiți

Ea și Robert s-au mutat împreună, în urmă cu un an, și se înțeleg de minune. Însă, sunt de mai mult timp împreună. El se descurcă bine, pe plan financiar, are afaceri imobiliare și o pensiune în Argeș. Sunt foarte fericiți împreună.

De exemplu, de ziua ei, când a împlinit 34 de ani, el i-a făcut cadou un buchet imens de trandafiri și un inel de logodnă. Amândoi au mai fost căsătoriți, amândoi au copii din alte relații, dar asta nu i-a impiedicat să ia totul de la zero, pentru un viitor comun’, au mărturisit apropiații Mariei