Mama Loredanei vine la închisoare cu daruri pentru fiica sa!

2494

Mama Loredanei vine la închisoare cu daruri pentru fiica sa!

Mama Loredanei și-a vizitat fiica la închisoare, dar nu a venit cu mâna goală! Fata care și-a omorât cu brutalitate cea mai bună prietenă i-a cerut acesteia să-i aducă mai multe lucruri.

Într-o dramă care a șocat întreaga țară, Loredana, o tânără de 19 ani din Mangalia, și-a luat viața celei mai bune prietene, Alina. Gestul brutal al fetei a lăsat în urmă multe suflete sfâșiate, inclusiv familia și prietenii Alinei.

Cu toții plâng, încercând să facă față acestei tragedii, dar nici mama Loredanei nu se află într-o situație mai ușoară.
După ce a aflat de fapta comisă de către fiica sa, femeia a fost nevoită să ia pastile în fiecare zi pentru a-și menține echilibrul emoțional.

Cu toate acestea, în cele din urmă, mama Loredanei a decis să o viziteze pe fiica ei la închisoare. Împreună cu frații Loredanei, femeia a luat trenul din Vaslui și s-a îndreptat către locul în care fiica ei își ispășește pedeapsa.

Într-un interviu acordat adevărul.ro, mama Loredanei a vorbit despre personalitatea fiicei sale, descriind-o ca fiind “năucită de cap, aeriană”, dar și ca fiind “sufletistă, făcând treabă, învățând, naveta la școală…”.

Cu toate acestea, momentul în care a aflat despre fapta oribilă a Loredanei a fost un șoc total pentru ea. Femeia a fost dusă direct la spital, simțind că nu mai poate gândi. De atunci, a fost nevoită să ia pastile pentru a se calma și a-și menține cumpătul emoțional.

În timpul interviului, mama Loredanei a dezvăluit că nu a vorbit cu fiica sa despre crimă. Conversațiile lor au fost axate doar pe frații Loredanei, iar femeia este conștientă că fiica ei va petrece mult timp în spatele gratiilor.

Cu toate acestea, mama Loredanei a mărturisit că o iartă pe fiica sa, deoarece aceasta este “fata ei”.

Într-o notă mai puțin obișnuită, Loredana i-a cerut mamei sale să-i aducă în arest trei shaorma și o pereche de pantofi sport. Aceasta arată că chiar și în această situație, tânăra nu și-a pierdut apetența pentru mâncare sau preocuparea pentru aspectul său fizic.

Tragedia în care este implicată familia Loredanei continuă să șocheze și să atragă atenția opiniei publice.

Mama fetei încearcă să facă față cu greu acestei situații, iar vizita la închisoare a fost doar unul dintre pașii pe care îi face în procesul de vindecare.

Rămâne de văzut cum va evolua această poveste și cum va influența viața celor implicați în viitorul apropiat.