Mama fetei înjunghiate mortal în Grădina Botanică din Craiova, dată dispărută de soț. A lăsat bilet de adio

6460

Mama Melisei, fata care a fost înjunghiată mortal, a fost dată dispărută de soț, duminică.

Aceasta a lăsat un bilet de adio. Soțul a sunat la 112 și zeci de echipaje de polițiști au căutat-o. Aceasta fost găsită de oamenii legii lângă merii de la Grădina Botanică, acolo unde fiica sa a fost ucisă. Femeia este acum în afara oricărui pericol.

Sâmbătă a avut loc înmormântarea Melisei, fata care a fost ucisă zilele trecute în Grădina Botanică din Craiova. Duminică, mama Melisei a fost dată dispărută de soț.

Disperat, soțul a sunat la 112 și zeci de echipaje de polițiști au căutat-o. Femeia a fost găsită, într-un final, de oamenii legii în Grădina Botanică din oraș, acolo unde fiica sa, Melisa, și-a dat ultima suflare

„Melis a fost un dar neprețuit”

Un ultim omagiu i-a fost adus Melisei sâmbătă, la Biserica Sfântul Spiridon, la ora 11.00, iar înmormântarea a avut loc la Cimitirul Sineasca.

”Melis a fost un dar neprețuit, o prezență specială în viețile noastre. Ne-a luminat calea cu dragostea, bunătatea și zâmbetul său pur.

În ciuda durerii adânci pe care o simțim acum, păstram vie amintirea bucuriei pe care a adus-o în lumea noastră. Să ne unim forțele într-un adio plin de iubire si recunoștință.

Să o înconjurăm cu energia pozitivă în timp ce îi urăm drum lin și pace veșnică”, este mesajul pe care Ana Maria Lungu, mama fetei l-a transmis la înmormântare.

Zeci de persoane s-au strâns, sâmbătă, la înmormântarea Melisei, fata de 14 care a fost înjunghiată mortal de un tânăr, zilele trecute, în Grădina Botanică din Craiova.

Potrivit unor adolescenți veniți la înmormântare, ucigașul și Melisa ar fi avut o relație în trecut.

„Da, au fost împreună. Era gelos (criminalul – n.r.)”, a precizat un coleg al Melisei, venit la înmormântarea fetei.

Melis a fost înmormântată la Cimitirul Sineasca din Craiova.