Lună Plină în zodia Berbec! Camelia Pătrășcanu, previziuni inedite pentru zodii

6291

Lună Plină în zodia Berbec pe 29 septembrie 2023! Camelia Pătrășcanu explică ce urmează pentru fiecare zodie peste doar patru zile.

Lună Plină în zodia Berbec pe 29 septembri 2023: Previziuni făcute de Camelia Pătrășcanu

Luna Plină a Balanței se produce în zodia Berbec și e un moment ce marchează relațiile noastre personale foarte apropiate. Este o Lună Plină care ne poate da inspirație legată de felul în care suntem tratați în relație, ce avem în comun cu celălalt. Ne interesează lucrul ăsta, căci e și Marte în Balanță în acest moment.

Efectul acestei Luni Pline ține de la începutul zilei de 29 septembrie până pe 1 octombrie la ora 2 dimineața. E un interval în care avem de reflectat legat de relația noastră.

BERBEC

Pentru Berbeci, e un moment de test. Poate că nu se întâmplă nimic extraordinar, dar au șansa de a fi mai receptivi la semnalele pe care le primesc. Unele situații se repetă, au mai fost puși în rolurile astea cu altcineva poate. E ceva ce fac ei ce conduce la repetarea unei situații. Există și o autoanaliză profundă și sensibilă legată de provocările pe care le aruncă celuilalt.

TAUR
Pentru Tauri, această Lună Plină în zodia Berbec poate aduce melancolie. Pur și simplu, sunt mai emotivi, mai sensibili, au mai multe nostalgii. Simt nevoia să înțeleagă, să fie pregătiți să vindece niște răni relaționale. Mulți Tauri pot confirma că au făcut bine sau pot înțelege că au procedat greșit, mai ales dacă rănile nu mai sunt atât de dureroase.

GEMENI

Gemenii sunt vizați în zona libertății de expresie. Au nevoie să știe în ce măsură sunt nonșalanți sau dezinvolți în relație. Se gândesc dacă au pasiuni comune, gusturi comune, împărtășesc ceva împreună cu omul de lângă ei. Pentru cei care au deschis ușa unei relații de curând au multe analize de făcut, să pună în balanță ce le place și ce le displac.

RAC

Pentru Raci, această Lună Plină în zodia Berbec aduce rigoare. Spiritul de echipă trebuie să fie fără fisură. Mulți Raci doresc să schimbe niște reguli în casă. Au nevoie de susținerea partenerului de viață sau a persoanei pe care se sprijină acum.

LEU

Pentru Lei, fenomenul poate aduce discuții, unele legate de perspective, piste pe care pot merge. Unele proiecte noi vizează relația cu străinătatea. Luna aduce discuții profunde legate de sensul vieții, de împlinire.

FECIOARĂ

Fecioarele simt nevoia să fie apreciate
Pentru Fecioare, această Lună Plină din 29 septembrie aduce pragmatism și colaborare pe un scop financiar, material bine definit. Au nevoie, de asemenea, și sunt atente dacă persoana de lângă ei le apreciază efortul și calitățile. Altfel, Luna le poate aduce mai multă sensibilitate la jignire sau devalorizare ori critică.

BALANŢA

Pentru Balanțe, e o Lună Plină aducătoare de repoziționări în raporturile cu oamenii foarte apropiați. Fenomenul le face mai sensibile și mai intuitive. Sunt mai receptive la ce simt cu adevărat ceilalți, indiferent ce declară. Semnalele sunt transformate în gesturi și atitudini clarificatoare.

SCORPION

Scorpionii nu stau bine cu energia și se simt că sunt cam chinuiți la muncă ori nu au chef de muncă. Analizează mai mult dinamica treburilor, eforturilor, obligațiilor pe care le au în contextul colectivității în care lucrează.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii au această Lună Plină în zodia Berbec cu o nevoie mare de libertate și creativitate și dragoste pentru propria lor persoană. Mulți descoperă o pasiune, un hobby, alții lucrează cu plăcere cu persoane care le împărtășesc gusturile. Această Lună aduce claritate în legătură cu o aventură neprogramată.

CAPRICORN

Pentru Capricorni, e un fenomen ce vizează statutul lor în casă și cămin. Sunt preocupați de profesie și un parteneriat strâns profesional. Pun atât de mult preț încât aproape lipsesc de acasă și trebuie să vadă cine le umple locul gol.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii au această Lună Plină în zodia Berbec aducătoare de dinamică mentală. Se simt atrase de persoanele care îi provoacă mental. Trec printr-o perioadă în care au multe întrebări la care trebuie să răspundă.

PEŞTI

Peștii au o Lună Plină ce aduce o mare preocupare vizavi de felul în care își pot pune în valoare atuurile, abilitățile, inclusiv financiar în fața altor persoane. Au spirit de competiție, chiar se concurează cu alții.