Loredana Groza și Nick Casciaro, primele declarații despre relația lor. Ce se întâmplă între ei?

290

Loredana Groza (51 de ani) și Nick Casciaro (31 de ani) au vorbit în premieră despre relația lor, după ce în presă s-a speculat că ar forma un cuplu. Sub îndrumarea Loredanei, dar mai ales datorită talentului său, Nick a fost desemnat câștigătorul sezonului 10 „X Factor” România.

După ce a câștigat X Factor, Nick Casciaro nu s-a mai întors în Italia la iubita și familia lui, ci a rămas în România alături de Loredana Groza. Pozele cu cei doi i-a făcut pe mulți să creadă că ei au devenit mai apropiați decât se credea, iar acum îndrăgitul italian și celebra artistă au vorbit pentru prima dată despre relația lor.

Ulterior, alături de un grup de prieteni, soliștii au plecat la munte, unde au susținut mai multe spectacole. De acolo, Loredana a publicat pe Instagram mai multe fotografii care i-au făcut pe urmăritorii ei să se întrebe dacă între ea și Nick nu este, cumva, mai mult decât o simplă prietenie.

Cei doi au petrecut Crăciunul împreună, dar și ziua aristului, Loredana ocupându-se de tot. Au fost chiar și împreună la munte. Italianul a mărturisit că era singur acasă așa că s-a bucurat de invitația cântăreței.

Mai mult, zilele trecute au făcut show într-un restaurant de fițe din Capitală, acolo unde au cântat și dansat împreună. Filmulețele de la eveniment au făcut furori. În imagini, cei doi au fost surprinși dansând senzual și sorbindu-se din priviri, iar acum au vorbit pentru prima dată despre ce se întâmplă între ei.

El este Capricorn, născut la două zile după fratele meu și cu doar câteva zile înaintea nepotului meu. Sunt înconjurată de Capricorni, așa că a fost o sărbătoare continuă. Întâi a fost Sfântul Vasile, pe doi ianuarie a fost ziua lui Cristi și pe 4 ziua lui Nick”, a declarat Loredana Groza la Antena 1, potrivit Click!.

„Când am auzit (n.red.: de aniversarea lui Nick), i-am zis că facem party, torturi. Sper că te-ai simțit bine, nu?! Oricum, nu se aștepta să-și facă ziua în România, așa a fost să fie.

Toate s-au întâmplat pur și simplu, fără nicio intenție inițială. Faptul că el a rămas în România, că a fost home alone (singur acasă) de Crăciun a fost o întâmplare”, a mai spus solista.

Nick a fost impresionat de gestul Loredanei, care, spune el, i-a făcut sărbătorile de iarnă mai frumoase. „Mama mea! Suntem prieteni pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie, deci toți oamenii care tastează lucruri prostești pe Instagram și Facebook doar mă fac să râd mult.

Râdem mult pe acest subiect, pentru că e tot parte din industrie, deci e OK”, a subliniat Nick Casciaro. Loredana și Nick au planuri mari în 2022. „În curând vom merge în Italia pentru a înregistra ceva. În ianuarie pregătim lucruri noi”, a mai declarat solista.

Din anul 1998, Loredana Groza este căsătorită cu producătorul Andrei Boncea, alături de care are o fiică, Elena Boncea, în vârstă de 23 de ani.

Și Nick formează un cuplu cu artista, actrița și dansatoarea Maria Sacchi. Perechea s-a cunoscut prin intermediul pasiunii pentru artă, dansând, cântând și jucând pe scena aceluiași teatru.

Ai intrat în viața mea ca un uragan și m-ai învățat să nu-mi fie frică să dansez în ploaie. Toate acestea ești tu. Tu, care cu bucuria și nebunia ta copleșești totul și pe toți. Tu, care cu zâmbetul tău vei cuceri lumea. Tu, care vei umple stadioanele cu talentul tău. Tu, care m-ai trimis într-o călătorie lungă în inima ta și eu, care am luat biletul doar dus. LA MULȚI ANI, CASCI”, a scris Maria în mediul online, cu ocazia aniversării solistului.