Loredana Groza s-a pozat întinsă pe pat, dar un detaliu rușinos a fost observat imediat. Ce se vede în imagine / FOTO

1244

Loredana Groza și-a șocat marea comunitate de pe rețelele de socializare în momentul în care a postat o fotografie cu ea, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea.

Ei bine, cu un spirit de observație foart bun, fanii au observat un detaliu destul de rușinos! Iată ce se vede în imagine cântăreței!

Loredana Groza s-a pozat întinsă pe pat, dar un detaliu rușinos a fost observat imediat.

Cei care o urmăresc pe Loredana Groza pe site-urile de socializare sunt obișnuiți cu ipostazele incendiare în care se fotografiază în ultima perioadă artista, însă acum au fost cu adevărați uimiți.

Ei bine, nu! Nu este vorba despre ținuta sexy și modul în care s-a pozat întinsă în pat, ci despre faptul că fanii au fost foarte atenți și au observat ceva destul de rușinos. Mai exact marea comunitate de care se bucură în mediul online, a observat cum artista și-a photoshopat excesiv posteriul.

De asemenea, au ținut să comenteze că diferența este una foarte mare între posteriorul ei în fotografia postată, întinsă în pat, pe lângă pozele în picioare pe care le-a afișat în ultima perioadă.

Loredana Groza, acuzată de către fani!

Nu, nu este prima dată când Loredana Groza se confruntă cu gurile rele din mediul online, care la orice pas caută un motiv de a o critica. În urmă cu doar câteva săptămâni, îndrăgita cântăreață a fost întrebată de numărul operațiilor estetice, iar ea le-a negat cu zâmbetul pe buze.

Fanii nu s-au putut abține în acele momente, astfel că i-au adus diferite dovezi și argumente că nu mai arată cum era în urmă cu un an sau doi, ci dontră, mult mai bine, ceea ce semnfică că a schimbat cu siguranță multe lucruri la ea.

Loredana Groza nu a luat în seamă haterii, așa cum nu o să facă nici acum, bucurându-se și mândrindu-se în continuare cu corpul și frumusețea ei.

Loredana Groza, criticată dur de Dana Budeanu. „Ce este în neregulă cu tine?”

Loredana Groza s-a afirmat în România pentru talentul său muzical deosebit, dar și pentru nonconformismul de care a dat dovadă încă de la debutul său în industria muzicală. Este una dintre cei mai longevivi artiști din țara noastră, care încă reușesc să atragă atenția publicului prin melodiile și aparițiile lor.

În stilul său caracteristic, criticul de modă a încercat să-i explice Loredanei Groza că nu are nevoie de o asemenea expunere, mai ales că este recomandată în primul rând de vocea sa deosebită. Consideră că această tendință în rândul vedetelor din țara noastră de a afișa nuditate este exagerată, iar artista nu ar trebui să facă acest lucru.

„Așadar, toate vedetele s-au pozat cu bucile. Bucă îndoită, buci de jos în sus, buci pe dreapta, b!#i modificate cu filtre de corp, toate pozele sunt modificate. În general, pentru publicul larg v-ați arătat b!#!$e . Vreau să știu pentru ce Loredana are ea nevoie…

Bă, Loredana, tu i-ai văzut vreodată b!#!$e lui Adele? O să zică lumea că te compar cu Adele. Da, te compar. Sunt vedete pe lumea asta care n-au nevoie să ne arate b!#!$e , ț!#!e, savarinele, mameloanele, care n-au nevoie de filtre de monștri pe față. Există niște vedete. Cum ești și tu. Ce este în neregulă cu tine? Tu ești Loredana!’, a spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu a lăudat-o pe Loredana Groza pentru cariera sa artistică

Dana Budeanu și-a continuat comentariul lăudând-o pe Loredana Groza pentru performanțele sale pe scenă. Conform declarațiilor sale, artista este una dintre cele mai bune voci din țara noastră, cu o capacitate deosebită să facă un show extraordinar.

Astfel, ea ar trebui să fie mult mai conștientă de talentul său și să renunțe la aceste apariții care nu fac decât să o înjosească. Dana este de părere că persoanele care-și expun corpul în acest fel nu fac altceva decât să se vândă, lucru neacceptabil pentru o artistă precum Loredana.

„Păi, ce faci tu, ești cam șefă pe aici prin țară. Nu există show ca al tău. După părerea mea, voce… Andra are o voce fantastică, tu ai o voce care se adaptează la multe stiluri, ești show woman, ai personalitate bună.

Nu ai nevoie să arăți bucile, ț!#!e, dar n-ai voie să îți pozezi părțile intime și să le pui pe Instagram.Tu ai nevoie să nu. Cine îți încurajează această activitate este un… Dă reset la cont. Sunt atâtea care fac asta. Asta vând. Imaginea corpului lor.

Bianca asta face, asta e job-ul ei. Tu n-ai nevoie nici să ai bot, nici ț!#!e pe afară. Nu vinzi asta. Asta e, poți să nu mai vorbești cu mine acum’, a mai spus Dana Budeanu.