Loredana Groza, de nerecunoscut pe străzile Capitalei. Artista a fost surprinsă fără pic de machiaj

996

Loredana Groza, de nerecunoscut pe străzile Capitalei. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar aparițiile sale fac senzație de fiecare dată.

Recent, Madonna de România a fost surprinsă pe străzile din București fără pic de machiaj.

Cum arată Loredan Groza nemachiată? Loredana Groza, de nerecunoscut pe străzile Capitalei. Artista a fost surprinsă fără pic de machiaj

Loredana Groza, de nerecunoscut pe străzile Capitalei. De-a lungul timpului, înfățișarea Loredanei Groza s-a schimbat, arătând incredibil de bine.

De asemenea, vedeta are grijă de trupul ei, care arată impecabil. Recent, diva a fost surprinsă pe străzile din București fără pic de machiaj și îmbrăcată într-o ținută sport.

Loredana a optat pentru un trening și o pereche de papuci, uimind pe toată lumea prin faptul că nu era machiată.

În urmă cu ceva timp, Loredana declara că nu și-a făcut nicio operație estetică, deși multă lume este de părere că vedeta ar fi apelat la intervențiile estetice.

„Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme.

Dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor”, a spus Loredana.

Loredana Groza, criticată dur după ce a cântat cu maneliști

În urmă cu câteva luni, Loredana Groza a lansat o piesă în colaborare cu mai mulți maneliști precum, Florin Salam, Jador, Costi Ioniță, Nicu Paleru, Vali Vijeli, Jean de la Ceaiova și alte nume cunoscute din industria muzicii de petrecere. Artista a fost dur criticată pentru faptul că a cântat alături de aceștia.

Piesa a strâns milioane de vizualizări pe Youtube, în doar două zile de la apariție. ” Prima oară in istoria muzicii românești! …manele, manele! Asta e România! Am intrat și suntem bine reprezentați, Jadore, costi Ionita… o sa știe o lume întreaga manele=România!”

”Aceasta nu e o melodie, e o mizerie în care nu știm ce cauți. Absolut dezamăgitor, mult, mult, mult prea jos.”Mai Loredana, de ce ne faci asta? Nu e vorba de genul muzical, nici macar de oamenii cu care te-ai asociat.

E vorba de calitatea muzicii! Ai vazut ca sunt 35- 40 de cuvinte in toata melodia? Ce muzica e asta? Unde 13 oameni repeta aceeasi strofa si despart in silabe 3 cuvinte pe ritm? Nu crezi ca e prea mult? Si poze dezbracata si „melodii” josnice?„, au fost doar câteva reacții din mediul online.

Ulterior, Loredan Groza le-a răspunsul internauților, declarând că a făcut această alegere cu bună știință, pentru că i-a făcut plăcere.

” Am fost primul artist din Romania care a facut crossover cu hip hop, muzica lautareasca, folclor, gypsy music, electro, trap…reusind sa scot din underground, in atentia marelui public, artisti si stiluri muzicale diferite.

De fiecare data ma implic total, cu pasiune, in orice proiect. Le multumesc fanilor mei si tuturor pentru ca m-au facut sa ma simt ca o regina”, a scris Loredana pe pagina ei de Facebook.