Loredana condamnată la moarte după ce și-a omorât cea mai bună prietenă în Mangalia

17143

In urma tragediei din Mangalia, care a avut loc în urmă cu doar o săptămână, asta după ce o fată a fost ucisă de către cea mai bună prietenă a sa, în spațiul online a apărut o petiție.

Mai exact, este vorba despre o cerere în care se cere condamnarea la moarte a Loredanei Atănăsoaie, tânăra în vârstă de 18 ani, care a ucis-o pe cea mai bună prietenă a ei, Alina.

După ce și-a omorât mai bună prietenă, condamnarea la moarte a Loredanei Atănăsoaie a fost cerută într-o petiție online, în urmă cu puțin timp.

Așadar, cererea vine după crima cu sânge rece pe care aceasta a comis-o în Mangalia.

Loredana Atănăsoaie, condamnată la moarte după ce și-a omorât cea mai bună prietenă în Mangalia

Ei bine, textul petiției susține că se cere acest lucru pentru că în România, legile nu sunt atât de dure cu criminalii, așa cum sunt în alte state, acolo unde există pedeapsa cu moartea.

“Am hotărât să fac această petiție din cauza faptului că în România legile nu sunt cum ar trebui să fie pentru un criminal.

Este vorba de moartea unei adolescente ce a trecut cu greu prin viață având parte încă din copilărie de un stil de viață abuziv din partea tatălui.

Este vorba de Alina Elena, tânăra ce a fost găsită sub o bancă în Mangalia ucisă de cea mai bună prietenă a sa Loredana, ce a urmat să-i devină călău.

Alina avea vise mari, își dorea să ajungă polițistă, însă această prietenă i-a luat viața și visele fără ezitare.

Această petiție este cu scopul de a pedepsi agresoarea așa cum merită. De aceea trebuie să ne unim forțele printr-o singură semnătură pentru a putea să-i facem dreptate acestei tinere.

Haideți, dragi români, să fim de partea dreptății”, se arată în textul petiției.

Psihologii au terminat raportul psihologic şi spun că rar au văzut un caz atât de tulburător.

Specialiştii citaţi de Cancan sunt de părere că “nu există urme de regret, ci Loredana le mimează în speranţa că va obţine o pedeapsă mai mică”.

La cererea psihologului, fata va fi adusă la Bucureşti, pentru un examen psihiatric amănunţit.

Au apărut informații tulburătoare din cadrul anchetei, care i-ar putea aduce Loredanei o condamnare pe viață.

“Nu există urme de regret, le mimează în speranța că va obține o pedeapsă mai mică. A povestit că după ce a înjunghiat-o pe fată i-a ținut acesteia mâna la gură ca sa nu se mai audă cum horcăie.

Psihologul a întrebat în ce poziție se afla ea, ce facea atunci, la ce s-a uitat în acele 30 de minute. A răspuns foarte calm: mă uitam în ochii Alinei. Da, s-a uitat cum se scurge viața din prietena ei, cum își dă duhul.

Ba chiar a spus că i s-a părut puțin timp, dar când s-a uitat la ceas a văzut că trecuseră 30 de minute”, au dezvăluit surse din anchetă