Lora, definiția senzualității în costum de baie. Cum s-a pozat artista în vacanță

353

De câteva săptămâni, Lora se bucură de o binemeritată vacanță în Bali. Artista își încântă cei peste 1,3 milioane de urmăritori cu fotografii și filmulețe în ipostaze super sexy.

Lora (40 de ani) este mândră de silueta ei, iar instantaneele realizate de iubitul ei, Ionuț Ghenu, i-au cucerit pe fani. Aceștia i-au admirat formele sexy și chiar au comparat-o cu Jennifer Lopez.

Lora face parada costumelor de baie în Bali, iar fotografiile ei adună zeci de mii de like-uri. Fie că se filmează în piscină, în camera de hotel sau pe plajă, Lora stârnește reacții aprinse pe contul de socializare.

J Lo a noastră! Ește tare de tot!”, „Romantică și sexy”, „Frumoasă mai ești!”, „Ești perfectă!”, „Eu nu înțeleg ce mănânci de ești așa frumoasă!”, „La cum arăți, cred că te hrănești numai cu nuci de cocos!”,

Instagram will load in the frontend.

Ce mult semeni cu Jennifer Lopez!”, „Auu, moldovencele astea!”, „Ce posterior ai! Top 3 în România”, i-au scris unii dintre urmăritori.

Artista a primit și câteva critici, unii dintre internauții fiind de părere că arată prea mult pe rețelele de socializare. „Păcat! O fată așa frumoasă… Mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată”,

Instagram will load in the frontend.

Mă enervează când pozezi în femeia fatală la anii tăi. Ești arogantă! Bagă-ți mințile în cap că nu mai ai 20 de ani!”, „Ești mult mai frumoasă îmbrăcată! Aici ești provocatoare și nu dai bine. Părerea unui om sincer, care chiar te apreciază”, sunt câteva dintre mesajele postate pe contul Lorei de Instagram.

Instagram will load in the frontend.

Cum se menține Lora în formă. „Mănânc dulce, dar rar

Nu am o dietă! Mănânc orice, doar să nu fiu intolerantă sau alergică la chestia aia. Mănânc dulce, dar rar pentru că atunci când simți nevoia de dulce e o carență de crom, iar eu îmi iau suplimente. Dacă iei câte o pastiluță de crom îți dispare pofta de dulce, că de fapt lipsește ceva. Mi-am învățat corpul practic, m-am înconjurat de oameni care știu”, a explicat Lora.

„Dimineața mănânc ouă sau omletă cu legume, la prânz mănânc o supă și pește, legume sau pui cu legume, îmi place să am o supă pe zi măcar. Seara încerc să mănânc la o oră cât mai ok, dar se întâmplă să mănânc și la 10-11, dar am grijă de mănânc, mănânc pește, depinde.

Între mese încerc să mănânc un măr sau un alt fruct. (…) Nu prea merg la sală, mi-am propus să merg, am acasă salteluță de sport și am și un stepper, am o tipă pe youtube cu care îmi place să mă antrenez”, a completat vedeta.

Lora formează un cuplu cu Ionuț Ghenu

Lora este unul dintre numele importante din industria muzicală din România. Cântăreața are o carieră de succes și de-a lungul anilor a lansat numeroase melodii care au devenit hituri. În plan personal, Lora a fost căsătorită cu comediantul Dan Badea, însă povestea lor de dragoste nu a avut un final fericit.

După doi ani de mariaj, pe 13 octombrie 2014 cei doi au divorțat oficial. În prezent, Lora formează un cuplu cu Ionuț Ghenu. Acesta din urmă a avut o relație cu actrița Doinița Oancea.

Lora și Ionuț Ghenu își doresc să ajungă în fața altarului, însă artista a explicat, pentru click.ro, că nunta lor nu va avea loc nici anul acesta.

Nunta? Nu știm când anume va fi! Am amânat-o iar. Nu vrea să mă mărit în anul războiului. A fost pandemia, acum e războiul, tot timpul intervine câte ceva în viața asta. Nu mai știi ce să crezi și ce planuri să-ți mai faci în lumea asta plină de surprize! Mai așteptăm, avem răbdare”, a explicat Lora.