Lacrimi și durere la priveghiul Alinei, tânăra ucisă la Mangalia: ”O fată așa de bună și cuminte”

677

Momente dureroase, miercuri, la priveghiul Alinei, fata ucisă la Mangalia. Cei care au cunoscut-o spun că a fost o ”fată bună și cuminte”.

Lacrimi si durere la priveghiul Alinei tanara ucisa la Mangalia O fata asa de buna si cuminte

Așa cum era de așteptat, au fost multe lacrimi și o durere imensă, miercuri, la priveghiul Alinei, fata ucisă la Mangalia.

Despre tânăra a cărei viață s-a sfârșit într-un mod cumplit, cei care au cunoscut-o au numai cuvinte de laudă.

Multă durere și lacrimi la priveghiul Alinei, tânăra ucisă la Mangalia: ”O fată bună și cuminte”

Miercuri, 9 august, este penultima zi în care rudele, familia și prietenii își pot lua adio de la Alina. Aceștia au participat la priveghiul tinerei. Răpuși de durere și cu ochii înlăcrimați, aceștia au spus că tânăra nu merita o astfel de soartă cumplită.

”Era o fată așa de bună, tare cuminte. Când mă duceam la magazin ea pleca la școală. Mă saluta, mă întreba ce fac”, a spus tatăl iubitului Alinei, pentru postul de știri Antena 3.

Alina, tânăra omorâtă de către cea mai bună prietenă, în Mangalia, va fi condusă pe ultimul drum joi, 10 august, în satul natal Buda, din Vaslui. Fata de 18 ani va fi înmormântată în rochie de mireasă.

La mijlocul acestei săptămâni, trupul neînsuflețit al Alinei a ajuns la Vaslui. Fratele Alinei, Ionuț, a transmis un mesaj dureros pe rețelele de socializare în care face și un anunț privind înmormântarea.

”Cu părere de rău pentru situația asta de necrezut, țin să spun că sora mea, Alina Elena, va fi înmormântată în satul Buda, în joia aceasta! Cei care puteți și doriți să o conduceţi pe ultimul drum sunteţi aşteptaţi cu drag. Dumnezeu să o ierte!” a scris Ionuţ Ciobanu, unul dintre fraţii Alinei, pe Facebook.

Alina, descrisă ca o fire deschisă și sociabilă de către colegi

Alina Ciobanu învăța la o clasă de Științe Sociale, de la liceul ”Ștefan Procopiu” din Vaslui. Era o fire prietenoasă, drept dovadă multitudinea de prieteni pe care îi avea.

Tânăra, care joi va fi condusă pe ultimul drum, obișnuia să participe la activitățile extrașcolare. În imaginile obținute se poate vedea cum Alina era mereu deschisă și sociabilă față de colegi.

Elevii liceului din Vaslui sunt cutremurați. Nu le vine să creadă că trebuie să meargă la înmormântarea Alinei, colega mereu zâmbitoare care, până nu demult, le era alături în sala de curs.