La ce pedepse ar fi fost supuși copiii Adrianei Bahmuțeanu de către tatăl lor, Silviu Prigoană: „Mi-a spus că taică-su îl bate spre binele lui”

1649

Adrana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană sunt în mijlocul unui scandal de proporții, după ce fiul lor cel mic și-a exprimat dorința de a locui cu mama lui.

Prezentatoarea TV și-a acuzat fostul soț că-l supune pe Maximus la rele tratamente, iar copilul refuză să meargă la școală, de teamă că s-ar putea întoarce la domiciliul politicianului.

Iată declarațiile Adrianei Bahmuțeanu.

La începtul lunii august, Adriana Bahmuțeanu a plecat în Statele Unite ale Americii alături de cei doi băieți ai săi din mariajul cu Silviu Prigoană.

Prezentatoarea TV a petrecut trei săptămâni alături de Eduard și Maximus, timp în care cei doi băieți i-ar fi sesizat faptul că tatăl lor îi supune la rele tratamente. Fiul cel mic al celor doi refuză să se întoarcă la domiciliul politicianului și să meargă la școală, acuzându-și tatăl că are un comportament abuziv.

La ce tratamente ar fi fost supuși copiii Adrianei Bahmuțeanu de către tatăl lor

Eduard, fiul cel mic al Adrianei Bahmuțeanu, și-a exprimat dorința de a se muta cu mama lui, acuzându-l pe Silviu Prigoană că are un comprtament abuziv.

În 2019, instanța a decis ca băieții să aibă domiciliul la tatăl lor, însă prezentatoarea TV susține că nu i-a fost permis să-i viziteze, potrivit deciziei judecătorești. Se pare că tânărul refuză să meargă la școală, speriat de viitoarele acțiuni ale tatălui său.

„Eu nu pot să expun copilul unui agresor. Copilului îi e frică pentru că știe ce va urma. Știe că taică-su o să-l ia cu forța, știe că poate să intre în școală. I s-au făcut mai multe teste la Protecția Copilului, că nu e prima dată când mergem. I s-au făcut teste să se demonstreze că nu minte acest copil.

El este traumatizat, toată vacanța a stat cu lacrimi în ochi. Eu am două facultăți și mi-aș dori ca și copilul meu să meargă la școală, dar nu-l pot convinge să fie expus unei agresiuni. Drept urmare, mie mi se poate deschide un dosar penal pentru că nu merge la școală. Poate candidez în politică, iar Silviu Prigoană vrea să-mi deschidă un alt dosar’, a spus Adriana Bahmuțeanu

„Mă doare sufletul prin ce trec copiii mei’
În timpul vacanței în SUA, Eduard și Maximus i-ar fi mărturisit Adrianei Bahmuțeanu că tatăl lor are un comportament abuziv și i-ar supune la violențe fizice. Fiul cel mare al prezentatoarei TV și-ar fi exprimat dorința de a se stabili peste Ocean, din cauza tratamentelor la care l-ar fi supus tatăl lui, Silviu Prigoană.

„Este adevărat ce spune copilul, s-au făcut mai multe teste la DGASPC. Eu am și o filmare, pe care nu o dau publică. Mergem în instanță, copilul își exprimă părerea, apoi poată sta la mine.

Mă doare sufletul prin ce trec copiii mei. Maximus mi-a pus, în timpul vacanței, că bătaia e ruptă din rai și taică-su îl bate spre binele lui, ceea ce este îngrozitor de grav.

Mă doare sufletul că trec prin așa ceva. Nu se compară apartamentul meu cu casa lui silviu Prigoană, unde au de toate. Evident că sunt pedepsiți amândoi, dar Maximus s-a obișnuit și i se pare normal să fie pedepsit.

El și-ar dori să se mute la George în America, doar ca să scape. Pentru a nu-l supăra pe tatăl lui, soluția este să plece în afara țării. Copilul nu merge la școală pentru că îi e frică că tatăl lui îl va lua de acolo’, a mai spus vedeta.