Kira Hagi: „La 12 ani, tata ne-a așezat pe mine și pe Ianis la masă și și-a luat carnețelul!” Ce a făcut, ulterior, Gică Hagi

759

Kira Hagi, fiica lui Gică Hagi, este pe cale să devină o actriță celebră. Tânăra a povestit o întâmplare petrecută în urmă cu mai bine de 10 ani, atunci când a luat decizia să urmeze acest drum.

Deși Gică Hagi ar fi văzut-o jucătoare de tenis, Kira a vrut să devină actriță. Hotărârea nu a fost însă una ușoară, povestește, amuzată, fiica „Regelui”.

„La 12 ani, tata ne-a așezat pe mine și pe Ianis la masă, și-a luat carnețelul, căci de când îl știu el notează tot în carnețel, și ne-a întrebat ce meserii ne-am ales. Ianis a răspuns pe loc: fotbalist. Eu, blocată…i-am cerut un răgaz de două săptămâni să mă decid.”, a declarat Kira Hagi, pentru corinacaragea.ro.

„Îmi amintesc că la o zi de naștere, am făcut un dans cu Ianis și nu ne-a ieșit. Eu eram perfecționistă și am realizat atunci că vreau să fac din joaca asta o meserie.”, a mai dezvăluit Kira.

Kira Hagi, despre cum este Gică Hagi în afara terenului

Tânăra a povestit și cum este tatăl ei acasă, departe de terenul de fotbal și lumina reflectoarelor. „Haios! Eu așa îl știu pe tata – cu multe glume la el și dansator. Îi place”.

„Prințesa” Kira, cuvinte mari după ce Farul Constanța a devenit campioană a României. Mesajul transmis de fiica lui Gică Hagi

Fiica „Regelui”, Kira, a stat cu ochii pe marele meci disputat la malul mării. La scurt timp după finalul partidei, actrița în vârstă de 27 de ani a postat pe Instagram un mesaj dedicat noii campioane a României.

Mai exact, Kira Hagi l-a citat pe tatăl său. “Campionii creează campioni!“, a transmis tânăra, care a postat și un videoclip cu momentul în care pe trofeul acordaul campionilor era scris numele clubului dobrogean.

Postarea fiicei „Regelui” a fost apreciată de mai multe personalități din lumea sportului, printre care Gabi Balint, Răzvan Marin, Virgil Ghiță, dar și fosta campioană olimpică la spadă – Ana Maria Popescu.

Fiica lui Gheorghe Hagi a mai spus într-un interviu că părinții nu le-au impus pe ce drum să o apuce.

‘Ne-au susținut 100% în tot ceea ce ne-am dorit să facem. Când le-am zis pentru prima dată că vreau să plec în America pentru a trăi visul american, au zis hai că mai vedem, mai vorbim, poate te vei răzgândi.

După ce am ajuns în America, la vârsta de 18 ani, mi-am dat seama că, de fapt, nu vreau să trăiesc visul american, ci vreau să trăiesc propriul meu vis’, a mai povestit Kira.

„Mi-a lipsit foarte tare familia, dar m-am descoperit pe mine’

Kira a mărturisit că a lucrat în Statele Unite, la o companie, în timpul studenției.

„Mi-am câștigat independența, am fost singură. Am făcut și astronomie, nu știu de ce. Mi-a lipsit foarte tare familia, dar m-am descoperit pe mine. După ce am terminat universitatea, am muncit la o companie. Am vrut să văd ce implică. A fost o provocare, mi-am dat seama că nu pot sta acolo .