Keanu Reeves, din sex-simbolul de altădată, acum de nerecunoscut. Fanii sunt dezamăgiți de look-ul lui

1245

Celebrul actor, Keanu Reeves, a ajuns de nerecunoscut. Cândva, era un sex simbol al Hollywood-ului și avea multe admiratoare. Felul cum a fost surprins în timpul unei pauze de la filmări, stârnește semne de întrebare fanilor. De ce a ajuns astfel faimos Keanu Reeves?

Keanu Reeves, din sex-simbolul de altădată, acum de nerecunoscut. Fanii sunt dezamăgiți de look-ul lui

Keanu Reeves nu mai este deloc sex-simbolul de altădată. Dacă în vremurile de demult impresiona cu fizicul său, acum s-a schimbat total. În timpul unei pauze de la filmări, a fost fotografiat în condiții dezamăgitoare pentru fanele sale. Ce s-a întâmplat cu celebrul actor de la Hollywood, de arată astfel?

În fața unui studio din Brooklyn, New York, Keanu Reeves a avut o apariție care nu-l avantajează, având în vedere imaginea de sex-simbol pe care și-a creionat-o de-a lungul carierei.

Cu pletele desfăcute și neîngrijite, nebărbierit și cu o șapcă roșie și murdară pe cap, actorul bea dintr-un shake și fuma o țigară. De altfel, nici hainele de pe el nu arătau prea bine, informează The Sun.

Într-un alt moment, Keanu Reeves a fost suprins într-o ipostază care-l pune și mai mult în dizgrație. Și-a dat jos încălțămintea din picioare și se relaxa la soare. Bea dintr-un alt milkshake, în timp ce purta aceeași șapcă roșie murdară, aceleași plete și barbă neîngrijite și haine ponosite.

Drama lui Keanu Reeves

Pe data de 2 septembrie, Keanu Reeves a împlinit 57 de ani. Înfățișarea descrisă în rândurile anterioare poate fi o explicație la drama prin care a trecut celebrul actor. Pe când avea doar doi ani, actorul a fost părăsit de tată.

Deși a rămas în grija mamei cu surorile sale, Kim, Karina și Emma, femeia s-a străduit să le asigure un trai decent, în pofida sărăciei. În urmă cu 27 de ani, un alt eveniment l-a marcat: i-a murit cel mai bun prieten din „My own private Idaho’.

Iar ani mai târziu, a avut parte de o altă tragedie: iubita sa a adus pe lume o fetiță moartă, iar la un an de la naștere, iubita lui Keanu Reeves moare și ea într-un accident. De atunci, a mărturisit actorul într-un interviu, a evitat să mai aibă relații serioase sau să facă copii.

„În 1998, am cunoscut-o pe Jennifer Syme. Ne-am îndrăgostit la prima vedere şi, în 1999, Jennifer era însărcinată cu fiica noastră. Din păcate, la opt luni, copilul nostru s-a născut fără viaţă.

Am fost devastaţi de moartea ei şi, într-un final, relaţia noastră a luat şi ea sfârşit. Un an şi jumătate mai târziu, Jennifer a murit într-un accident de maşină. De atunci, am evitat relaţiile serioase sau să am copii, a declarat Keanu Reeves.

Imediat după ce și-a pierdut și iubita și fiica nenăscută, Keanu și-a promis că nu se va mai arunca într-o relație. Ceea ce a și făcut. Mai bine de 20 de ani, actorul a fost numit „lupul singuratic de la Hollywood”, căci era curtat de zeci de femei, dar el nici nu le dădea vreo șansă. În tot acest timp, el s-a dedicat actelor de caritate. A donat milioane întregi pentru spitale pentru copii și a făcut bine tuturor celor care i-au cerut ajutorul.

La un moment dat, colegii de platou au povestit că actorul le-a cumpărat prânzul tuturor și că asta e o practic obișnuită pentru el. Altă dată s-a aflat că Reeves a dat 20.000 de dolari unui angajat când a aflat că are o situație materială precară.

Și asta nu e tot! Este o celebritate extrem de modestă, Keanu fiind văzut des prin mijloacele de transport în comun ori prin piețe. De altfel, modul lui favorit de a-și petrece timpul este să stea să privească oamenii care trec pe lângă el pe stradă.

Anul trecut, a fost suprins în preajma Alexandrei Grant, în San Francisco. Alexandra ar fi fost cea care i-a făcut o vizită lui Keanu. Pritenii lor spun că cei doi formează de ani buni o pereche și că se bucură de clipele petrecute împreună. Prima oară, s-a afișt cu aceasta la LACMA Art + Film, spre uimirea tututor, pentru că până atunci, Keanu Reeves nu s-a mai afișat cu vreo femeie în public.