Katy Perry, imagine de femeie fatală într-o fustă mini cu crăpătură largă și cizme până la coapse [FOTO]

180

Katy Perry și-a înnebunit fanii cu cele mai noi imagini postate pe Instagram. Artista americană a fost invitată la show-ul lui Jimmmy Kimmel, unde a impresionat cu atitudinea de femeie fatală într-o ținută care a ajutat-o să debordeze de senzualitate.

Katy este în formă maximă și a dat încă o dată dovadă că este un „fashion icon” ce reușește să se reinventeze mereu.

Logodnica lui Orlando Bloom a afișat joi un look ce i-a pus în evidență toate atuurile. Într-un top metalizat, cu o fustă scurtă „zebra print”, cu crăpătură largă, la care a asortat o jachetă în același stil și o pereche de cizme negre, până la coapsă, cu toc cui, Katy a arătat spectaculos.

Katy Perry și-a recunoscut una dintre cele mai mari greșeli din carieră. De ce a refuzat să colaboreze cu Billie Eilish

Iar admiratorii ei de pe rețelele de socializare au răsplătit-o cu sute de mii de inimi și laude în comentarii. „Wow! Hot mama!”, „Puteai să ne avertizezi!”, „Superbă!”, „Regină”, au fost doar câteva dintre mesajele primite de Perry.

Vedeta din California a participat la talk-show-ul ABC pentru a promova sezonul 21 al American Idol care debutează duminică. Katy s-a alăturat acestei emisiuni în 2018.

Starul pop s-a logodit în februarie 2019 cu actorul englez Orlando Bloom, în vârstă de 46 de ani. Katy și Orlando au împreună o fiică de doi ani, Daisy.

Luna trecută, Katy i-a adus un frumos tribut fostei soții a lui Bloom, Miranda Kerr, cu care acesta are un băiat de 12 ani, Flynn. Amândouă au participat la gala G’Day USA din Los Angeles, iar Perry a mărturisit că o consideră pe Kerr drept „sora mea” și „australianca favorită”.