Julia Chelaru, mărturisiri neașteptate despre căsnicia cu Bogdan Jianu. „. Am plâns ca doi copii când…”

2518

Julia Chelaru și-a deschis recent inima în fața publicului său și a vorbit despre căsncia cu Bogdan Jianu. Au fost căsătoriți timp de 9 ani, iar divorțul a avut loc în anul 2017.

Chiar și după patru ani de la divorț, Julia vorbește cu dificultate despre fostul său mariaj. Cu lacrimi în ochi, și-a amintit de momentele lor de început, dar și despre despărțire.

Cel care a făcut primul pas a fost Bogdan Jianu, care a remarcat-o pe Julia la televizor. Pe atunci făcea parte din trupa Exotic, iar reprezentanții sexului puternici o admirau foarte multe pentru talentul și frumusețea sa.

Impresarul avea însă sentimente mult mai puternice pentru artistă, așa că era dispus să facă orice pentru a o cuceri. A făcut tot posibilul să o cunoască, iar eforturile sale nu au rămas fără răspuns.

„Bogdan m-a văzut la tv. Cântam piesa aia . I-a plăcut de mine și mi-a găsit numărul de telefon. M-a sunat, eram la Constanța atunci și ne-am întâlnit la restaurant. Mi-a zis omul că s-a îndrăgostit. Bogdan a fost special. Mă curtau mulți bărbați atunci”, a dezvăluit Julia, pentru Pro TV.

Julia Chelaru, mărturisiri neașteptate despre căsnicia cu Bogdan Jianu. „. Am plâns ca doi copii când…”

Au fost căsătoriți timp de 9 ani, perioadă în care au avut parte de multe reușite și bucurii. Ultimul an a fost însă foarte dificili, iar Julia și Bogdan ajunseseră să fie uniți doar de legământul din acte. Locuiau separați, iar divorțul a fost inevitabil.

Fosta membră a trupei Exotic a povestit că decizia despărțirii a fost foarte dificilă, mai ales că încă se iubeau foarte mult. Bogdan Jianu era mai mereu plecat la Târgu Jiu, unde se ocupa de propriile sale aspirații pe plan profesional, în timp ce Julia a rămas în capitală.

După această perioadă dificilă, au discutat și au ajuns la concluzia că situația nu poate continua așa. Au divorțat la notar,

„Nu mai eram fericiți de ani buni, dar am continuat așa. El, în ultimii ani, a plecat la Târgoviște să-și împlinească visul lui, actorie, cascadorie, cai, lupii albi. Eu am rămas aici, în București, nu mă mai regăseam.

Ne-am întâlnit acasă să vorbim. Am plâns ca doi copii când am decis să ne despărțim, ne-am ținut de mână. A venit notarul a doua zi și asta a fost. În mașină mi-a zis să fiu cuminte să-mi găsesc un băiat bun!

Nu vreau să intru în alte detalii din viața mea. Per total, o femeie din generația mea a cam închis ochii ca să nu rămână singură”, a mai spus solista.

Ce părere are Julia despre relația dintre Bogdan Jianu și Cătălina Ponor

Viața și-a urmat în cele din urmă cursul, iar Bogdan și Julia și-au găsit alți parteneri. Impresarul are acum o relație cu gimnasta Cătălina Ponor, care se pare că era și prietena fostei membre Exotic. Faptul că cei doi au ajuns să formeze un cuplu nu a surprins-o pe solistă, mai ales că aveau deja o legătură puternică.

„Nu m-am mirat că sunt împreună. O cunoșteam pe Cătălina din aceeași conjunctură, ieșeam împreună, eram prietene, amice. Am un costum de baie primit cadou de la ea! Nu mă mai miră nimic!

Când am aflat că sunt împreună i-am invitat la o cafea. Și ea a zis că e ciudat. Nu cred că au avut o relație înainte să divorțăm, poate doar o simpatie”, a declarat Julia.