Jorge, cel mai invidiat bărbat la o petrecere mondenă. Soția lui a atras toate privirile cu decolteul ei sexy

1020

Jorge și soția lui, Ramona, au făcut senzație la o petrecere mondenă plină de vedete: ca doi îndrăgostiți, cei doi și-au făcut apariția tinandu-se de mână.

Cântărețul a fost unul dintre cei mai invidiați bărbați la petercerea Viva. Soția lui a fost în topul celor mai sexy femei de la eveniment, cu decolteul ei amețitor.

Ramona, soția lui Jorge, a purtat o salopetă galbenă și un sacou în aceeași nuanță. Sandalele și le-a asortat cu costumul soțului ei – sunt de culoare lila.

Elegant ca de obicei, Jorge a fost mândru să o aibă pe Ramona alături. Cei doi sunt căsătoriți de 9 ani.

Artistul și-a adus aminte, de curând, într-un interviu pentru revista Viva, cum a cerut-o pe Ramona în căsătorie:

“Cererea în căsătorie a venit într-un moment de cumpănă, pentru că era într-o seară, după 12 noaptea, fetele dormeau, și noi tocmai ne decideam să ne despărțim.

Eram în baie, plângând amândoi, iar în momentul în care ea mi-a zis: „Gata, avem prea multe încercări, nu merge!, eu i-am răspuns:

„Decât să ne despărțim, nu mai bine ne căsătorim?. Și așa am cerut-o în căsătorie, în baie, pe jos”, a povestit artistul.

Anul acesta și Jorge, și Raluca schimba prefixul.

“Relația este din ce în ce mai bună, ne-am sincronizat incredibil, ne înțelegem reciproc din priviri.

Anul acesta e foarte important pentru noi, deoarece schimbăm prefixul, Ilinca a împlinit 20 de ani, eu fac 40, iar Ramona, în toamnă, 50 de ani.

Vrem să sărbătorim cu timp mai mult petrecut împreună, să mergem în vacanțe. Ca în orice cuplu, au mai fost hopuri”, a mai spus Jorge.

Ramona Prodea este manager regional pentru Europa de Est și zona Adriatică la o companie ce produce microprocesoare pentru computere. Este vorba de a doua cea mai mare companie cu o astfel de producție din lume, iar poziția deținută este una foarte bine plătită care îi aduce și multe responsabilități.

Soția lui Jorge are în subordine 11 țări, printre care Ungaria, Croația, România, Serbia și Bulgaria.

Jorge și Alina Laufer au divorțat în 2012, după un mariaj de 5 ani. Tot în acea perioadă a cunoscut-o pe Ramona Prodea, cea care avea să-i devină în curând soție.

Traversând o perioadă dificilă, Jorge a fost ajutat chiar și cu bani de Ramona Prodea. Și aceasta deoarece divorțul de fosta soție a însemnat un real blocaj financiar pentru artist.

„Ea m-a ajutat atunci pentru că eu nu mai aveam acces la nimic, la firma mea, la conturile mele, și ea m-a ajutat atunci să trec de hopul ăsta până când eu mi-am făcut altă firmă, mi-am încasat pe firma mea”, a declarat Jorge în urmă cu ceva timp.