Jandarmul care i-a bătut pe bărbații agresivi din Costinești a făcut primele declarații. Ionuț Niță a fost apreciat de toată țara: ”Trebuie să se înțeleagă că…”

315

În urmă cu aproximativ două săptămâni, un scandal de proporții a izbucnit în Costinești. Patru bărbați s-au luat la bătaie în mijlocul mulțimii, iar când polițiștii au intervenit, aceștia i-au bătut și pe ei. Ei bine, unul dintre jandarmi a reușit să îi bată pe bărbații agresivi, iar abilitățile sale au fost apreciate de o țară întreagă. Ionuț Niță a făcut primele declarații, după mult timp în care a stat departe de ochii curioșilor.

Imaginile revoltătoare cu bărbații din Costinești, care ignoră faptul că în jurul lor se află mulți oameni și se iau la bătaie, au făcut înconjurul Internetului și au stârnit multe reacții de revoltă.

Ei bine, totul s-a terminat când a intervenit Ionuț Niță, jandarmul care ”le-a făcut față” agresorilor și a reușit să îi încătușeze. Oamenii au apreciat pregătirea sa și faptul că nu s-a lăsat intimidat de înjurături sau loviturile bărbaților.

Jandarmul din Costinești, care i-a bătut pe cei patru bărbați, a făcut primele declarații.

Ulterior s-a aflat despre jandarm că are o pregătire specială și a fost luptător în Legiunea Străină. Ionuț Niță a stat departe de acest subiect, deși a primit o mulțime de aprecieri și laude din partea oamenilor, iar acum a venit momentul să vorbească public despre ce s-a întâmplat.

Jandarmul le-a mulțumit tuturor celor care i-au transmis un gând bun, însă a precizat faptul că polițiștii nu trebuie să apeleze la agresiune, doar în cazurile în care este neapărat nevoie de acest lucru.

De partea lui Ionuț Niță este și soția lui, Olimpia, care este convinsă că nu i-ar fi bătut pe bărbați dacă nu ar fi considerat că este necesar.

”Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au trimis mesajele de susținere. Mă înclin în fața lor și asta pentru că ei, cei care au trimis mesajele, au demonstrat că suntem totuși o societate cu gândire cât de cât sănătoasă.

În primul rând trebuie să se înțeleagă că atât Jandarmeria, cât şi Poliția, nu sunt acolo pentru a face legea cu pumnul”, a declarat Ionuț Niță, jandarmul din Costinești, la observatornews.ro.

Agresorii au fost plasați în control judiciar timp de 60 de zile

Cei patru bărbați care s-au luat la bătaie în Costinești au ajuns pe mâinile polițiștilor. După 24 de ore petrecute în arest, instanța a decis să fie plasați în control judiciar timp de 60 de zile.

Unul dintre ei a dat dovadă de curaj și când a ieșit de la sediul poliției, amenintându-l pe un bărbat care îl filma că îl va bate când va fi eliberat.