Jador se retrage din muzică din motive de sănătate

4236

Cunoscutul artist Jador a stârnit neliniștea fanilor și a publicului larg atunci când a declarat că își dorește să experimenteze diferite situații de viață, inclusiv moartea clinică.

Într-un vlog realizat de Marius Cătălin, “La o tură”, Jador a făcut o serie de afirmații care au surprins și au dus la speculații cu privire la sănătatea sa. Artistul a anunțat de curând că se retrage din lumea muzicală, ceea ce a alimentat și mai mult zvonurile referitoare la starea sa de sănătate.
Citeste mai

Jador, între moartea clinică și retragerea din activitatea muzicală

În vlogul menționat, Jador și-a exprimat dorința de a experimenta viața în diferite ipostaze, de la cea de cerșetor până la cea de rege sau parlamentar. În plus, artistul a dezvăluit că și-ar dori să fie în comă pentru un an sau să experimenteze starea de moarte clinică pentru a vedea ce se întâmplă după.

Aceste afirmații au stârnit îngrijorarea și curiozitatea fanilor, dar și a publicului larg, mai ales că Jador a anunțat recent că se retrage din activitatea muzicală.

Întrucât multe speculații s-au făcut pe marginea sănătății sale, artistul a făcut și o serie de precizări. Jador a negat că ar avea cancer de colon, așa cum s-a vehiculat în presă, dar a recunoscut că are probleme de sănătate.

Mai mult decât atât, el a anunțat că se va supune unei intervenții chirurgicale și că se va retrage din lumea muzicală începând cu luna decembrie..

Jador, de la golan la artist cumințit

În vlogul menționat, Jador a recunoscut că a fost golan o perioadă de timp, dar că s-a cumințit recent. El a declarat că poate această situație este un test pentru el și că își dorește să îl treacă cu bine.

Artistul a făcut o serie de referiri la religie și la relația sa cu Dumnezeu, exprimându-și speranța că nu este pregătit să îl întâlnească acum.

Jador a declarat că se simte ciudat și că nu dorește să vorbească prea mult despre retragerea sa din activitatea muzicală. Cu toate acestea, el a anunțat că mai are câteva piese de scos și câteva filmări pentru videoclipuri înainte de a se retrage definitiv.

Jador a stârnit controverse și speculații prin afirmațiile făcute în vlogul realizat de Marius Cătălin, “La o tură”.

Artistul și-a exprimat dorința de a experimenta diferite situații de viață și a anunțat că se va retrage din activitatea muzicală din luna decembrie. Deși a recunoscut probleme de sănătate, Jador a negat că ar avea cancer de colon și a declarat că este operabil.

Fanii și publicul larg își așteaptă cu nerăbdare noile piese și videoclipuri ale artistului înainte de a se retrage definitiv.