Iulia Vântur, apariție ravisantă la un festival din India: „Superbă! Mândrie pentru România!”

790

Iulia Vântur a fost prezentă recent la un festival și a făcut furori cu ținuta aleasă. Românca este extrem de iubită în India, țară care i-a devenit casă de mai mulți ani.

Iulia Vântur este extrem de discretă când vine vorba despre viața personală, însă nu mai este un secret pentru nimeni că blonda se iubește de ani de zile cu Salman Khan, starul de la Bollywood. În India, românca a cunoscut celebritatea ca actriță și cântăreață și întotdeauna primește laude când apare pe covorul roșu.

La fel s-a întâmplat și la cel mai recent eveniment la care a fost invitată, acolo unde fosta prezentatoare a strălucit la propriu și la figurat.

Iulia Vântur a făcut furori la un festival din India, acolo unde a purtat o rochie deosebită, creație a designerului indian Archana Kochhar.

„Este întotdeauna o bucurie să sărbătoresc festivalurile alături de cei dragi și să mă bucur că pot purta haine indiene în aceste ocazii.

Sunt foarte frumoase, elegante, feminine și prețioase. Sunt lucrate manual, cu pasiune și respect pentru tradiție. Iubesc asta.

Pentru această sărbătoare am ales o ținută superbă concepută de Archana Kochhar”, a scris Iulia în dreptul filmulețului postat pe Intagram.

În clipul care a adunat zeci de mii de inimioare și numeroase complimente, Iulia defilează sub o ploaie de blițuri.

„Superbă ca de fiecare dată! Definiția rafinamentului și a elegantei!”, „Superbă! Mândrie pentru România!”, „Stil, eleganță, rafinament…ești absolut superbă! Te iubim și suntem alături de tine mereu”, „Super elegantă! Modelul rochiei este într-adevăr superb”, „Ești foarte frumoasă”, sunt câteva dintre mesajele postate de admiratorii Iuliei.

Instagram will load in the frontend.

Prin ce greutăți a trecut Iulia Vântur, după ce s-a mutat în India

Au fost multe momente în care am simțit că valoarea nu îmi este recunoscută, că munca pe care am depus-o atâția ani nu cântărește, nu înseamnă nimic. Mi-au trebuit ani de zile, de muncă, de perseverență, în care a trebuit să demonstrez că-mi merit locul în această industrie, că aduc ceva diferit.

Sunt oameni cu care am lucrat din prima zi aici și care-mi spun că sunt mândri de evoluția mea. Și ei simt de parcă ar fi propria lor reușită, pentru că au fost alături de mine atunci când mă luptam pentru a-mi depăși barierele.

Da, au fost proiecte pe care le-am pierdut, pentru că nu știam limba, sau pe care nu le-am făcut, pentru că atunci nu-mi doream expunere absolut deloc.

În același timp, am avut avantaje, anumite uși care mi s-au deschis, însă, oricâte uși ți se deschid, dacă nu ai curaj să intri, dacă nu muncești mult, dacă nu dovedești că meriți și că știi ce și cum să faci atunci când pășești, nimeni nu-ți permite să stai în acea încăpere. În acest domeniu totul e într-o continuă mișcare, trebuie să ții ritmul.

Cred că abia în ultimul an am simțit răsplata pentru munca de atâția ani, tocmai de aceea simt că acum trebuie să dau și mai mult, în semn de recunoștință.