Iulia Vântur a îmbrăcat o rochie de mireasă în India, la o lansare de bijuterii.

3163

În urmă cu șase ani, Iulia Vântur s-a mutat în India, iar viața i s-a schimbat complet. Vedeta a devenit un adevărat star la Bollywood, iar pe plan personal este împlinită. Iulia este împreună cu Salman Khan, reușind să le câștige inimile tuturor indienilor. Fosta prezentatoare tv are numeroase contracte atât în muzică,în filme, cât și în reclame.

În ultimele luni, Iulia Vântur a avut un program extrem de încărcat. Vedeta a avut un turneu în SUA, unde a avut parte de o experiență de neuitat. Iulia a primit numeroase contracte în muzică, dar și în reclamele difuzate în India. Recent, iubita lui Salman Khan a apărut într-un spot publicitar de bijuterii.

Iulia Vântur s-a stabilit în India în urmă cu șase ani, iar de atunci viața ei s-a schimbat radical. Fosta prezentatoarea tv are o carieră muzicală înfloritoare și continuă să primească contracte atât în muzică, în filme, cât și în reclame. Recent, iubita lui Salman Khan a devenit imaginea unui brand de bijuterii din India.

Luni a avut un eveniment special, și anume lansarea unei colecții dedicate mireselor. Iulia a anunțat marele eveniment pe Instagram și a publicat un video spectaculos.

Frumoasa blondina apare îmbrăcată în rochie de mireasă și accesorizată cu bijuterii opulente. Aparția sa a strâns numeroase complimente pe rețelele de socializare.

Acesta este un proiect frumos, realizat cu dragoste și pasiune pentru frumos. Sunt sigură că o să vă placă designul ei de bijuterii, la fel de mult ca mie. O să vă ținem la curent cu mai multe în curând. Timpurile festive sunt aproape. Trebuie să arătăm și să ne simțim prețioși’, scria Iulia Vântur pe Instagram

Iulia Vântur a strălucit la evenimentul de lansare

Iulia Vântur a participat, marți, la evenimentul de lansare al brandului de bijuterii, unde a purtat o rochie lungă, diafană, în culoarea fildeșului. Iulia a avut o coafură lejeră, iar fanii din India au fost entuziasmați de apariția blondinei.

Vedeta a făcut poze la panou și a vorbit cu lumea. Iulia Vântur și-a îndeplinit cu succes responsabilitățile de brand ambassador, fiind lăudată și de publicațiile din India pentru apariția ei.

Iulia Vântur, pe aceeași scenă cu Salman Khan

La începutul anului acesta, Iulia Vântur a apărut într-o emiisune de mare audiență de la Mumbai, alături de iubitul său, Salman Khan. Vedeta a lansat o melodie „Main Chala’, o baladă de dragoste pe care o cântă împreună cu Guru Randhawa, un indian de succes.

Împreună au filmat un videoclip în care apar în rolurile principale Salman Khan și actrița Pragya Jaiswal. Invitată în emisiunea prezentată de iubitul ei, Iulia a cântat piesa și s-a aflat pentru prima oară oficial pe o scenă alături de Salman.