Iti mai amintesti de sultana Hurrem? Cum arată acum actrița, la 39 de ani

3910

O mai ții minte pe sultana Hurrem din serialul turcesc Suleyman Magnificul? Povestea care face furori în urmă cu câțiva ani în România a adus pe micile ecrane o serie de actrițe din Turcia de o frumusețe rară, iar printre acestea se numără și Meryem Uzerli. Partenera lui Suleyman din peliculă are 39 de ani, dar nimeni nu îi dă vârsta asta!

Cum arată acum Meryem Uzerli

Meryem Uzerli este una dintre cele mai iubite actrițe de la noi din țară. De ceva timp, însă, a dispărut din atenția publicului pentru a se dedica complet vieții de familie și a avea grijă de cei doi copii ai săi.

Totuși, este activă pe rețelele de socializare și a publicat imagini care au uimit pe toată lumea.

Actrița mereu a fost apreciată pentru aspectul său fizic, fiind considerată o femeie extrem de frumoasă, dar mai ales talentată. În urmă cu aproximativ nouă luni, actrița a devenit mamă pentru a doua oară, dar asta nu a împiedicat-o să revină rapid la forma inițială.

De curând a publicat imagini extrem de sexy pe rețelele de socializare, în care poate fi admirată în toată splendoarea. Meryem și-a recăpătat silueta de odinioară și formele perfecte și nu ai spune că a dat naștere a doi copii. Fanii au apreciat-o și i-au transmis numai urări de bine actriței lor preferate.

Sultana Hurrem din Suleyman Magnificul arată senzațional la 39 de ani.

Instagram will load in the frontend.

Între 2012 și 2014, toată România lua pauză de la tot ce făcea pentru a se așeza în fața micului ecran să îl vadă pe Suleyman și cadâna lui, Hurren. Actrița pe numele real Meryem Uzerli a fost nevoită să părăsească producția turcească în episodul 103, din cauza unor probleme de sănătate și a fost înlocuită de Vahide Percin.

Meryem a născut un copil în anul 2014 cu bărbatul pentru care l-a părăsit pe fostul ei soț, după ce a plecat din Turcia. Vedeta a trecut printr-o despărțire dureroasă, cea de Can Ateș, despre care presa tabloidă din Turcia a scris de nenumărate ori. Pe fetița născută acum 8 ani, actrița născută în Germania a botezat-o Lara.

Vedeta este extrem de activă pe Instagram

Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, în special pe Instagram, unde este urmărită de 5,6 milioane de persoane. Fotografiile și videoclipurile pe care le postează sunt vânate de fani și se bucură de sute de mii de aprecieri aproape zilnic.

Meryem Uzerli care a interpretat-o pe sultana Hurrem în serialul turcesc „Suleyman Magnificul” revine la seriale, după o pauză destul de lungă.

Potrivit unor surse, frumoasa actriță a semnat deja pentru un serial care ar fi trebuit să fie difuzat din toamnă.

Ea se mai ocupă și de propria sa cafenea pe care a deschis-o la Berlin, unde locuiește alături de întreaga familie. Chiar dacă are origini germane, mereu a iubit Turcia și sa regăsit în tot ce înseamnă această țară.

Instagram will load in the frontend.